Haberler

Şule Uygur'a Yeni Görev

Yunusemre Belediye Meclis Üyesi Şule Uygur, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

Yunusemre Belediyesi'nde yapılan törende Şule Uygur'un karar yazısını imzalayan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, şunları söyledi:

"Sayın Şule Uygur 3 yıl boyunca partimizin kadın kolları başkanlığını yapmıştı. Bugün itibariyle Genel Merkezimizin de değerlendirmeleri sonucunda bu bayrağı taşıyacak bir başka arkadaşımıza devir ediyor. Hafta sonu kongresi var. Şule Uygur bu zamana kadar önemli görevlerde bulundu. Kendisine ve ekibine teşekkür ediyoruz. Bu görevi teslim ettikten sonra Yunusemre Belediyesi'nde Belediye Başkan Yardımcısı olarak yeni bir görev onu bekliyor. Kendisinden çok şey bekliyoruz. Özellikle kadınlarımız ile ilgili önemli görevlerde ve hizmetlerde bulunacak."

Kendisini bu göreve layık gören Başkan Mehmet Çerçi'ye teşekkür eden Şule Uygur, "Böyle önemli bir görevi ifa etmek benim için büyük onur olacak. Yunusemre Belediye Başkanı olarak kadınlara verdiğimiz önemi beni bu göreve getirerek ispatlamış oldunuz. Kadınlarımızın her anlamda toplumda daha saygın daha etkin ve donanımlı yer alması gerektiğine inanıyorum. Belediye Başkanımız ile beraber hayırlı hizmetler yapacağız." diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Çerçi Şule Uygur Yunusemre Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title