Haberler

Sulama Birlikleri ve Kooperatiflerine Bedava Elektirik

Döşemealtı ilçesinde kurdukları güneş tarlalarının üretime başladığını belirten Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, belediye ile protokol imzalayan sulama birlikleri ve kooperatiflerinin 2017'de elektriği bedava olacağını söyledi.

Döşemealtı ilçesinde kurdukları güneş tarlalarının üretime başladığını belirten Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, belediye ile protokol imzalayan sulama birlikleri ve kooperatiflerinin 2017'de elektriği bedava olacağını söyledi.

Türel, gazetecilere yaptığı açıklamada, seçim kampanyasında verdikleri sulama birliklerine ve kooperatiflerine bedava elektrik sözünü yerine getirdiklerini ifade etti.

Döşemealtı ilçesinin Dağbeli Mahallesi Mellidağ mevkisinde kurulan 1 megavatlık güneş enerji santralinin elektrik üretimine başladığını kaydeden Türel, "Mart 2017'de 1 megavatlık diğer etabı da açılışa hazır hale getiriyoruz. Toplam 2 megavat olacak. Batı Akdeniz Kalkına Ajansı ile 3 megavatlık daha güneş enerji santralinin yatırımına başlayacağız. 5 megavatlık dev bir üretim kapasitesine sahip olacağız. Böylece sorumluluğumuzda olan sulama kooperatiflerimizin elektrik bedellerini karşılayacağız." dedi.

2014'te seçim kampanyasında sulama birlikleri ve kooperatiflerine bedava elektrik sözü verdiğini hatırlatan Türel, şunları dile getirdi:

"2009 seçimlerinde adaylardan birisi 'Antalya'da herkese bedava elektrik' sözü vermişti. Bırakın bedava elektriği, Antalya'yı suyu en pahalı kullanan il haline getirdiler. Ama biz söz verdik mi onun gereği yerine gelir. O yüzden şimdi güneş enerji santrallerini kurduk. Verdiğimiz sözü yerine getiriyoruz. Kooperatiflerden talepleri alıyoruz. Çok hızlı bir şekilde artık bizimle protokol imzalayan sulama birlikleri ve kooperatiflerimizin elektriği 2017'de bedava olacak."

Kaynak: AA / Güncel

Döşemealtı Menderes Dağbeli Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title