Haberler

Şükrü Balcı Pomem'de Mezuniyet Töreni

İstanbul Florya Şükrü Balcı Polis Meslek Eğitim Merkezi'nden (POMEM) mezun olan 690 polis için tören düzenlendi.

İstanbul Florya Şükrü Balcı Polis Meslek Eğitim Merkezi'nden (POMEM) mezun olan 690 polis için tören düzenlendi.

İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Florya Şükrü Balcı Polis Meslek Eğitim Merkezi'nde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, mezun olmaya hak kazanan polislere güzel ve onurlu bir meslek seçtikleri için tebrik etti. Polis olmakla önemli bir görev üstlendiklerini anlatan Şahin, göreve başlayacak polislere hayatları boyunca adaletten ayrılmamaları, dikkatli olmaları tavsiyesinde bulundu.

Zaman zaman yetki ve kanunların yetersiz kalabildiğini aktaran Şahin, 15 Temmuz'un böyle günlerden bir gün olduğunu ve o günün polisin, jandarmanın ve askerin milletin emrinde ve yanında sokaklarda olduğunu kaydetti.

Polisin, askerin ve jandarmanın bir ülkenin bel kemiği olduğunu anlatan Şahin, "Sizler artık bu millete hizmet etmeye layık, bu milletin ihtiyacını karşılayacak derecede bir polis memurusunuz. Biz, bu arkadaşlarımızla inşallah suç ve suçlu mücadelesinde çok daha büyük bir kuvvet kazanmış olacağız. İnşallah, bu çıktığınız kutlu yolda, yürüyüşte millete hizmet etme yolunda Cenab-ı Hak sizlerin yanında olacaktır." diye konuştu.

Şükrü Balcı POMEM Müdürü 1. Sınıf Emniyet Müdürü Cengiz Özer de 15 Temmuz darbe girişimi sürecinde yaşananları unutmayacaklarını ve unutturmayacaklarını belirterek vatanı bölmek, parçalamak, bayrağı indirmek ve ezanı susturmak isteyen hainlere asla izin vermeyeceklerini kaydetti.

Mezun olmaya hak kazanan polislerin tüm yasaların yüklediği her türlü görevi eksiksiz olarak yerine getireceklerine inancının tam olduğunu anlatan Özer, "Önümüzdeki uzun, yorucu ve fedakarlık gerektiren fakat son derece onur verici görev yıllarınızda yolunuz, bahtınız daima açık, Allah yar ve yardımcınız olsun." dedi.

18. dönem 1.'si Ali Gülden ise ülkesine ve milletine sadakatle hizmet aşkı ile donandıklarını söyledi.

Gülden, aziz şehitleri unutmayacaklarını ve gazileri de her daim anacaklarını belirterek "Anayasa ve yasalara bağlı, Türk milleti milli, manevi, insani ve ahlaki değerleri meslek etiği ve davranış haline getirerek, özü sözü bir, vakur, kibar ve nazik hareket ederek bize verilen görevi her türlü olumsuz şartlara karşı zamanınına ve kanununa uygun bir şekilde yerine getireceğiz." şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından 18. dönem birincisi Ali Gülden, yaş kütüğüne plaket çaktı. Ardından ise dereceye girenlere diploma ve ödülleri verildi. Daha sonra 690 polis, hep birlikte keplerini havaya attı. Bu sırada aileler, duygulu anlar yaşadı.

Törende, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun ve İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan'ın kutlama mesajı da okundu.

Kaynak: AA / Güncel

Şükrü Balcı Vasip Şahin İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
title