Haberler

Şükran Ovalı'yı Duygulandıran Caner Erkin Paylaşımı

Güncelleme:

Caner Erkin'in sevgilisi ünlü oyuncu Şükran Ovalı, Caner Erkin için Şanlıurfa'dan gelen geçmiş olsun mesajıyla duygu dolu anlar yaşadı.

Antalyaspor maçında aşil tendonu kopan Cener Erkin'e ve sevgilisi ünlü oyuncu Şükran Ovalı'ya geçmiş olsun mesajları yağdı.

"GEÇMİŞ OLSUN" YAZIP FOTOĞRAF PAYLAŞTI

Ancak Erkin ve Ovalı'yı en çok duygulandıran mesaj Şanlıurfa'dan geldi. Şanlıurfa'da bir köyde öğretmenlik yapan Selim Çolak öğrencileriyle sınıf tahtasına "Geçmiş olsun Caner Erkin" yazıp fotoğraf çektirdi.

"İKİ DÜNYADA DA SIRTIMIZDA TAŞIRIZ"

Çolak fotoğrafı, "Sen bizi diğerleriyle karıştırma, Beşiktaş için bir taş kaldıran adamı iki dünyada da sırtımızda taşırız." notuyla Twitter hesabından paylaştı. Çolak paylaşımına Ovalı ve Erkin'in de Twitter hesaplarını etiketledi.

İşte Selim Çolak'ın duygu dolu paylaşımı:

"HERKESE MİNNETTARIM"

Ünlü oyuncu Şükran Ovalı duygu dolu paylaşımı "Sağolun bu fotoğraf çok duygulandırdı dualarıyla güzel enerjisiyle yanımızda olan herkese minnettarım." notuyla takipçilerine duyurdu.

Şükran Ovalı'nın paylaşımı:

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Şükran Ovalı Caner Erkin Antalyaspor Şanlıurfa Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title