Haberler

Şükran Ovalı Diziden Ayrıldığını Sosyal Medyadan İlan Etti

Güncelleme:

Nurgül Yeşilçay'ın ardından kadroya dahil olan Şükran Ovalı da Erkan Petekkaya ile tartışma iddiaları sonrasında diziden ayrıldığını sosyal medya hesabından yayınladı.

Nurgül Yeşilçay'ın ayrılması üzerine "Paramparça" dizisine Ayşe karakteriyle dahil olan Şükran Ovalı sezon finaliyle kadrodan ayrılacağını duyurdu. Star TV ekranlarından ikinci sezonunu dolduran sevilen dizi "Paramparça" sezon finali yapmaya hazırlanıyor.

YEŞİLÇAY'IN ARDINDAN AYRILMIŞTI

Çekimleri tamamlanan sezon finalinin ardından dizide sürpriz bir ayrılık yaşandı. Diziye Nurgül Yeşilçay'ın ayrılığının ardından dahil olan Şükran Ovalı, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla kadrodan ayrıldığını duyurdu.

MESAJI BİNLERCE YORUM VE BEĞENİ ALDI

Ovalı'nın paylaşımına çok sayıda seveni yorum yağdırdı. Dizi ekibine ve izleyicilere teşekkür eden güzel oyuncu vedasını şu sözlerle duyurdu;

"Güzel ekip öncelikle canım olan, her gördüğümde gülümsediğim hocam Altan Dönmez'e ve onun eşliğindeki tüm ekibe teşekkür etmek istiyorum. Şeref Meselesi'nden sonra sanki kaldığımız yerden devam ediyormuşuzcasına, her sabah sizi görmek benim için mutluluktu. Ve tabii ki tüm oyuncu arkadaşlarım; canım Erkan'a, Ebru'ya, setin en gençleri ve bir o kadar başarılıları; Alina'ya, Leyla'ya, Burak'a ve çok kıymetli Hümeyra'ya Barış'a herkese ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum .Çok büyük keyif aldığım Ayşe karakterinin yolculuğu buraya kadardı ve bu yolculuğunda ona benim hayat vermemi isteyen yapım şirketimiz Endomel'e ayrıca teşekkür ederim.Seneye Paramparça bu çok güzel ekiple yoluna devam edecek kalpten başarılar dilerim. Görüşmek üzere."

OVALI-PETEKKAYA TARTIŞMASI İDDİASI

Başrol oyuncusu Erkan Petekkaya'nın Nurgün Yeşilçay'la mahkemelik olmasının üzerine Şükran Ovalı'yla da tartışma içine girdikleri ve Ovalı'nın artık daha fazla dayanamadığı için diziden ayrılacağı iddia ediliyordu. Anca Ovalı'nın paylaşımında Petekkaya'dan 'canım' diye bahsetmesi akıllarda soru işareti bıraktı.

İşte filmden kareler:






Kaynak: Haberler.com / Magazin

Erkan Petekkaya Nurgül Yeşilçay Şükran Ovalı Star Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (1)

Sinan derviş Mobil-IOS:

Bedavadan Dünya kadar para kazananlar

5
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title