Haberler

Şükran Ovalı - Caner Erkin Evliliği, Çıkan Problemler Nedeniyle Ertelendi

Güncelleme:

Caner Erkin - Şükran Ovalı evliliği çıkan ailevi sorunlar nedeniyle başka tarihe ertelendi.

Yaz sonunda ilan ettikleri aşklarıyla gündem olan Şükran Ovalı ve Caner Erkin'den ilginç bir haber geldi... Beşiktaşlı yıldızın ettiği evlilik teklifinin ardından birlikte yaşamaya başlayan ve ailelerini tanıştıran ünlü çift, herkesten gizlice nikah için de tarih aldı. Güzel oyuncu ve Erkin, 2 Ocak 2017 günü İtalya'da bir ömür mutluluğa 'evet' diyecekti...

AİLEVİ SORUNLAR DA ÇIKTI

Hatta, Şükran Ovalı ve Caner Erkin, Roma Büyükelçiliği'ndeki nikah için de tüm yasal işlemleri yaptı. Herkesten sır gibi saklanan düğünün tüm masraflarını üstlenecek olan Caner Erkin, aile ve sınırlı sayıdaki dostlarının ulaşım ve konaklama gibi detaylarını da halletti. Ancak evlilik öncesinde hemen hemen her çift gibi anlaşmazlık yaşayan Şükran Ovalı ve Erkin, fikir ayrılığına düştü. Aile bireylerinin vize işlemlerinin de 2 Ocak 2017 gününe yetişmemesi üzerine ünlü çift, düğünü ileri bir tarihe erteledi.

"İSTEKLERİYLE CANER'İ ZORLADI"

İptal edilen düğünle ilgili çiftin yakın çevresi "Şükran Ovalı, istekleriyle Caner'i zorladı" dedikoduları yaptı. Ancak yıldız futbolcunun "Şükran, evleneceğim kadın. Düğünle ilgili de kendisinden çok beni düşünüyor" diyerek dedikodulara yanıt verdiği söyleniyor. Bu arada ikilinin yakın çevresinden alınan bilgiye göre; güzel oyuncu ile Caner Erkin aşıklar şehri Roma'da evlenmekte ısrarlı..

(Takvim)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Şükran Ovalı Caner Erkin İtalya Roma Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title