Haberler

Sukaypark'ta Kupa Heyecanı

Osmangazi Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Sukaypark, Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Wakeboard Bireysel Federasyon Kupası’na ev sahipliği yaptı.

Osmangazi Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Sukaypark, Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Wakeboard Bireysel Federasyon Kupası'na ev sahipliği yaptı.

Türkiye'nin ilk kablolu su kayağı tesisi olan Sukaypark'ta düzenlenen Wakeboard Bireysel Federasyon Kupası'na Osmangazi Belediyespor Kulübü sporcuları damga vurdu. 3 ayrı kategoride 7 takım ve toplam 35 sporcunun katılımıyla 3 ayrı yaş kategorisinde gerçekleştirilen yarışmada Osmangazi Belediyespor'dan 10 sporcu derece yaparak madalya almaya hak kazandı.

Wakeboard Bireysel Federasyon Kupası'nın açılış konuşmasını yapan Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Selimoğlu, "Sualtı Sporları Federasyonu'muza böyle önemli bir yarışmanın ev sahipliği konusunda Sukaypark'ı tercih ettikleri için teşekkür ediyorum. Sukaypark, Türkiye'de kablolu su kayağı sporunun gelişmesi noktasında önemli katkı sağladı. Dünya ve Avrupa Kablolu Su Kayağı Şampiyonaları'na ev sahipliği yaptı. Wakeboard Bireysel Federasyon Kupası'da Türkiye'deki kablolu su kayağı sporcuları için önemli bir yarışma ve bu yarışmaya da Sukaypark ev sahipliği yapıyoruz. Yarışmada mücadele edecek olan tüm sporcuları Başkanımız Mustafa Dündar ve şahsım adıma tebrik ediyorum. Burada elde edecekleri başarıları daha da ileriye taşımalarını diliyorum" dedi.

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu As Başkanı Şahin Özen'de Sukaypark'ın Türkiye'de kablolu su kayağı sporunun gelişmesine öncülük ettiğini belirterek, "Sukaypark, bizim için çok önemli. Türkiye'de su kayağı sporunun başlamasını Sukaypark'a borçluyuz. Osmangazi Belediyesi'ne Türkiye'ye örnek olan böylesi güzel bir projeyi kazandırdıkları için çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Yarışmada alınan sonuçlar şöyle:

16 Yaş Altı Bayanlar:

1-Ceren Güneri

2-Hilal Doğan

3-Deniz Işıl Özkan

16 Yaş Üstü Bayanlar:

1-Tayibe Özdemir

2-Sinem Serenay Topsakal

3-Hanife Özdemir

16 Yaş Altı Erkekler:

1-Kadir Basralı

2-Haşim Cenk Mutlu

3-Halil Basralı

16 Yaş Üstü Erkek:

1-Akif Bermutlu

2-Ali Nevzat Topsakal

3-Serhat Soyel

Yarışmada 35 Yaş Üstü Erkekler kategorisinde mücadele eden tek sporcu olan Ali Yekta Sunar, birinci olarak altın madalya kazandı. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osmangazi Belediyesi İsmail Selimoğlu Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title