Haberler

Suit Odada Teknolojik Tanıtım

Güncelleme:

Özel sunumlarla gerçekleştirilen tanıtım çalışması, pazarlamada da yenilikçi bir anlayışı ortaya çıkardı.

Dünyaca ünlü teknoloji firması Cisco' nun İzmir'deki uzman iş ortağı Provis Bilgi Sistemleri, 5 yıldızlı bir otelin süit odasını kiralayıp, müşterilerine yeni nesil görüntülü iletişim cihazlarının tanıtımını yaptı.

Uçtan uca bilgisayar sistemleri ve iletişim teknolojileri konusunda uzmanlaşmış kadrosuyla hizmetler sunan Provis, Cisco'nun sağladığı yeni nesil telekonferans sistemleri ve görüntülü IP telefonlarının tanıtımını Swiss Otel Büyük Efes Oteli süit odasında firmaya ve kişiye özel seanslarda gerçekleştirerek müşterilerine deneyimleme fırsatı sağladı.

Müşteri odaklı görüşme

Konuklarını 5 günlüğüne kiraladıkları suit odanın rahatlığında ağırladıklarını ifade eden Provis'in kurucusu ve Genel Müdürü Çetin Ayla, seminer şeklinde gerçekleştirilen kalabalık tanıtım toplantılarından ziyade kişiye özel tanıtımların hem müşteri hemde kendileri için etkili olabileceğini düşünerek böyle bir adım attıklarını söyledi.
Büyük salonlarda düzenlenen toplantılarda hem katılımcıların hemde toplantıyı düzenleyen firmanın yüzde 100 hedefe ulaşamadığının altını çizen Ayla, "Etkinlik saatini müşterilerimiz kendi boş saatlerine göre ayarladıkları için randevulaştığımız davetlilerin tamamı etkinliğimize katıldı. Burada 5 gün boyunca günde 6 seans ile Cisco İstanbul ofisinden yapılan sunumlarla tanıttığımız cihazların kullanım deneyimini müşterilerimize yaşattık, yaptığımız birebir seanslarda gördük ki; tanıttığımız görüntülü sistemlerin kesintisiz gerçeklik duygusunu hisseden müşterilerimiz, tanıtılan sistemlerin düşündüklerinin çok ötesinde başarılı olduğunu ve firmaların iş yapış şekillerini değiştirebilecek teknolojide olduğunu ifade ettiler. Bu tür bir organizasyonla Provis olarak sağladığımız en büyük avantaj ise kalabalık bir ortamda açıklayamayacakları projelerini rahatlıkla bizimle paylaşan müşterilerimiz için sadece onların ihtiyacına yönelik çözüm odaklı projelendirme aşamasına daha hızlı geçiş yaptık" dedi.

Doğrudan maliyetleri düşürüyor

Tanıtımını yaptıkları Cisco nun yeni nesil bütünleşik iletişim sistemlerinin kurumların temel gider maliyetlerini doğrudan ilgilendirdiğini ve yapacakları yol ile konaklama harcamalarını düşüreceğini ifade eden Ayla, şöyle konuştu: "İnternet erişimi sağlanan dünyanın herhangi bir yerinden, sahip olduğunuz herhangi bir akıllı telefon, tablet veya kişisel bilgisayarınızla kaliteli ses ve görüntü ile kurum içi veya kurum dışı toplantılarına interaktif bir şekilde katılabiliyorsunuz. Sistemin sanılanın aksine toplam sahip olma maliyeti düşük. Cihaz kullanımı basitleştirilerek, bir iki tuşa basarak sistemin kullanım başlatılabiliyor. Bu yüzden sistemin kullanımı arttı. Bu sistemi kullanmaya başlayan kurumların çok ciddi rakamlarla operasyon giderleri azaldı. Sistem hakkında detaylı bilgi almak isteyen kurumlar için kendileriyle iletişime geçmeleri halinde özel tanıtım seansları düzenlemeye devam edeceğiz."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Swissotel İzmir Efes Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title