Haberler

Suiçmez: "Bize Şişe, Bozuk Para ve Koltuk Yağdırdılar"

Yalovaspor Başkanı Hakan Suiçmez, BAL’ın 6. haftasında Zaferspor maçında yaşadıkları olayları değerlendirdi.

Yalovaspor Başkanı Hakan Suiçmez, BAL'ın 6. haftasında Zaferspor maçında yaşadıkları olayları değerlendirdi.

Statta güvenlik zafiyeti olduğunu ileri süren Hakan Suiçmez, "Bursa'ya maça giderken arkadaşlarıma ve futbolcu kardeşlerime söylemiştim. Maçın özeti şöyle, yine taraftar otobüsleri şehir turu yaptırılarak maçın 15. dakikalarında stada getirildi. O dakikalarda ilk gol hariç tüm yenen goller tartışılır. Stada geldiğimde ilk dikkatimi çeken güvenlik zafiyetiydi. İki takım arasında sadece bir tel vardı. Yalovaspor yenik durumdayken dahi bizim taraftarımız sadece takımımız lehine tezahürat yaptı. 25. dakikalarda hakemin bizim lehimize olan penaltıyı vermeyince dönüşü gol oldu. Saha içinde maç esnasında verilen kararlara bakıldığında ve maçın güvenlik zafiyetinin sebeplerini de ortaya koyuyor. Bir tane rakip takım yöneticisi ortalarda yok. Hoş geldiniz diyen yok. Emniyet sayısı 14 kişi ve sadece bizim tribün tarafında. Ev sahibi tribünlerinden birkaç kişi ortada hiç bir gerginlik yokken bizim tellere saldırıyor ve buradan da bizim tarafa doğru şişeler, paralar, koltuklar uçuşuyor. Taraftarımızın içinde bulunan yönetici arkadaşların ara bulucu diyaloğuna saldırılarak cevap veriliyor. Koltuklar kırıp bizim taraftara atılırken 500 kişi civarındaki ev sahibi taraftar yerinde 1 emniyet görevlisi yok. Çünkü onlar o esnada bizim taraftarımızı copluyor. Bu olayların her birini bu dakikalara kadar sadece izledim. Orta hakem yaklaşık 20 dakika maçı durduruyor" dedi.

Suiçmez, "Bu maç normal şartlarda tatil edilmeliydi ama devam etti. 20 dakika süren olaylarda duran dakikalar ilk yarı uzatması olarak 4 dakika yansıdı. İkinci yarı takımımızın baskın ve maça hakim olması skoru değiştirmedi, çünkü hakemler buna müsaade etmedi. Bir golümüz verilmedi, birçok gol pozisyonumuz da ofsaytta takıldı ve maç 4-2 bitti. Ancak takımımı soyunma odasına kazasız belasız sokmak ve o stattan aynı şekilde çıkarmak bizim kadar ev sahibi yöneticilerin ve başkanın da sorumluluğu" dedi. - YALOVA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yalovaspor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title