Haberler

Şuhutlu Ak Gençler Köy Ziyaretlerine Devam Ediyor

AK Parti Afyonkarahisar Şuhut İlçe Gençlik Kolları Başkanı Selçuk Çatalkaya beraberinde, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte köy ziyaretlerine devam etti.

Ziyaretler kapsamında ilçeye bağlı Mahmut Köyünü olumsuz hava şartlarına rağmen çıkarma yapan Şuhut'lu Ak Gençler, köyde kahvehane ve esnafları ziyaret ederek gençlerle bir araya geldi. Ziyaretlerde gençlere parti ve yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aktaran Başkan Çatalkaya, gençlerin Ak Parti öncesini çok fazla hatırlamadığını bu konuda büyüklerin geçmişi anlatması gerektiğinin altını çizdi. Başkan Çatalkaya açıklamalarında şunları söyledi:

"AK Parti öncesinde hiç bir siyasinin seçim haricine Mahmut köyü aklına gelmiyor, Şuhut aklına gelmiyordu. Kimse Mahmut köyünün derdiyle dertlenmiyordu. Bugün Allah'a çok şükür AK Parti ile birlikte Anadolu insanının derdiyle dertlenen bir anlayış Türkiye'nin yönetimine geçerek, Cumhuriyet tarihinde görmediğimi yatırım ve hizmetleri halkımızla buluşturdu. AK Parti öncesinde diğer siyasi parti zihniyetlerinin neden olduğu krizler sonucu, her gün bir esnaf batıyor, bir ülkenin başbakanına yazar kasa fırlatıyor, faizler alıp başını gidiyordu. Bugün onların derdi yine Anadolu insanı kan ağlarken, zenginliklerine zenginlik katarak, Anadolu insanının değer görmesini hak ettiği konuma yükselmesini engellemektir" dedi.

Başkan Çatalkaya'ya ziyarette yönetim kurulu üyeleri, Furkan Türkay Kayış, Murtaza Türel, Hakan Güzel, Serdar Akdemir, Yüksel Çelenk, Salih Can Demir, Feyzullah Özdemir ve Ali Demirkol eşlik etti. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Şuhut Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title