Haberler

Şuhut'ta Bir Garip Olay

Afyonkarahisar’ın Şuhut İlçe Belediye Başkanı Recep Bozkurt, yaptırdıkları tuvaletlere zarar verenler için suç duyurusunda bulunulacaklarını açıkladı.

Afyonkarahisar'ın Şuhut İlçe Belediye Başkanı Recep Bozkurt, yaptırdıkları tuvaletlere zarar verenler için suç duyurusunda bulunulacaklarını açıkladı.

İlçe merkezinde 2 noktada bulunan ve geçtiğimiz günlerde onarımdan geçen tuvaletlerin musluk, lavabo, kapı ve camlarının kimliği belirsiz kişiler tarafından tahrip edildiği belirtildi. Binlerce TL'lik maddi zararın meydana geldiği olayla ilgili harekete geçen Şuhut Belediyesinin olayın aydınlatılması için suç duyurusunda bulunarak, hukuk mücadelesi başlatacağı aktarıldı. Konu ile ilgili yazılı bir açıklama yapan Şuhut ilçe Belediye Başkanı Recep Bozkurt ise şunları söyledi:

"Geçtiğimiz günlerde vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda yaptırılan bazı tuvaletlerin kapıları ve lavabolarının tahrip edildiğini, kırıldığını öğrendim. Kamu tarafından kullanılan bazı binalarımızın camlarının kırılmak suretiyle binalara çeşitli zarar verildiğini biliyoruz. Bu şuursuzluğu yapanların hangi mantık ve akıl ile bu tahribatı yaptıklarını anlayamadık. Artık bu saatten itibaren bu şuursuzluğu yapan kendini bilmezlerle hukuk zemininde gerekli mücadelenin sürdüreceğiz. Kamu malına zarar verenlerin yasalar önünde en yüksek cezayı alması için çalışmalarımızı başlatıyoruz." - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Recep Bozkurt Şuhut Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title