Haberler

Şuhut Kaymakamlığı ile Zafer Kalkınma Ajansı Arasında Proje Sözleşmesi İmza Töreni

Şuhut Kaymakamlığı Eurosynnada Proje Koordinasyon Merkezi tarafından hazırlanan ve Zafer Kalkınma Ajansı'nca kabul edilen projeler için kaymakamlıkta sözleşme imza töreni düzenledi.

Şuhut Kaymakamlığı Eurosynnada Proje Koordinasyon Merkezi tarafından hazırlanan ve Zafer Kalkınma Ajansı'nca kabul edilen projeler için kaymakamlıkta sözleşme imza töreni düzenledi.

Şuhut Kaymakamı Ferit Görükmez, imza töreninde yaptığı konuşmada, "Halkla İlişkiler ve Etkili İletişim" "Güvenli İnternet Kullanımı ve Sosyal Medya" ile "Taşınır İşlem Fişi ve Kamu Hesapları Bilgi Sistemi" isimli projeleri hazırlayanlara teşekkür etti.

Projelerin Şuhut'a fayda sağlayacağına inandığını dile getiren Görükmez, "Bu üç projemizde ilçemize katkı sağlayacaktır. Tabi bunlar kaymakamlığımızın sunduğu projeler. Belediyeler ve özel sektörün, Zafer Kalkınma Ajansı'na daha fazla proje sunması bizim için daha önemli. İlerleyen süreçte ilçemizden, gerek Zafer Kalkınma Ajansı'na gerekse de diğer hibe ve destekleme kuruluşlarına daha fazla proje gitmesi için çalışacağız" diye konuştu.

Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Veli Oğuz da il ve ilçe merkezinde valilikler, kaymakamlıklar, belediyeler ve özel sektör yetkilileri ile görüşerek toplantılar düzenlendiklerini dile getirdi. Bölgesel kalkınmanın sağlanması için neler yapılabileceğini saptamayı hedeflediklerini ifade eden Oğuz, şunları kaydetti:

"Nitekim yapılan bu toplantılar sonucu bölgemizin kalkınması için yapılması gerekenleri '2014-2023 Bölge Planı' adıyla rapor haline getirdik. Bu raporu üst mercilere sunduk. 2010-2013 yılları arasında 600 yatırımcı ile toplantı yaptık. 11 bin kişiye teknik destek kapsamında eğitim verdik. Çünkü insana yapılan yatırım, en kalıcı yatırımdır. Sadece Afyonkarahisar'da 158 projeye destek verdik."

Konuşmaların ardından, projelerin imza töreni gerçekleştirildi. - Afyon

Kaynak: AA / Yerel

Şuhut Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title