Haberler

Şuhut Belediye İş Merkezindeki Dükkanlar Satışa Çıkıyor

Afyonkarahisar'ın Şuhut İlçe Belediyesi tarafından yaptırılan iş merkezindeki dükkanların ihale yolu ile satışa çıkarılacağı, belirtildi.

Afyonkarahisar'ın Şuhut İlçe Belediyesi tarafından yaptırılan iş merkezindeki dükkanların ihale yolu ile satışa çıkarılacağı, katılımın yoğun olacağının beklendiği belirtildi.

Konu ile ilgili Şuhut Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, yapımına devam edilen iş merkezindeki 6 adet dükkan açık arttırma usulü ile ihale edileceği kaydedildi. Düğün salonu, hanımlar lokali, gençlik merkezi, otel, sinema ve eğlence salonlarının bulunduğu iş merkezinin asma katından bulunan dükkanlara ilginin yoğun olacağının belirtildiği açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"İhale 3 Haziran 2014 Salı günü Şuhut Belediyesi hizmet binası toplantı salonunda encümence yapılacaktır. Satışı yapılan dükkanların satış bedelinin yüzde 25'i ve toplam Katma Değer Vergisi (KDV) peşin, geriye kalan tutarın ise Şuhut Belediyesi ve alıcı arasında düzenlenecek olan protokol ile 12 taksit olmak üzere ödemeleri yapılacak. Satışı yapılacak olan dükkanların gerek çarşı merkezinde olması gerekse anayol üzerinde bulunmaları sebebiyle konum olarak çok cazip bir noktada olması yanı sıra çift cepheli olması gibi avantajları bulunuyor."

Öte yandan, dükkanların geçici teminat bedellerinin 15 bin TL'den başladığı ve konumuna göre bu rakamın düştüğü de kaydedildi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şuhut Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title