Haberler

Sugar/Balım Müzikali'nde Muhteşem Bir Kadro

Güncelleme:

İlker Aksum, Özge Borak, Ozan Çobanoğlu, Zeki Alasya, Şebnem Sönmez, Hüseyin Soysalan, Murat İpek "BALIM"da bir araya geliyor.

Broadway'den Hollywood'a "Bazıları Sıcak Sever" ismiyle transfer olan efsane müzikal "Sugar / Balım", Türk izleyicisiyle buluşuyor.

Marilyn Monroe, Jack Lemmon, Tony Curtis gibi 20.yüzyıla damgasını vurmuş muhteşem kadrosuyla hafızalardan silinmeyen ve Amerikan Film Enstitüsü tarafından yüzyılın en iyi Amerikan komedisi unvanını alan "Bazıları Sıcak Sever" (Some Like It Hot), şimdi de Türk sinema ve tiyatrosunun en güçlü isimleriyle yeniden yorumlanıyor.

SUGAR / BALIM

Olaylar, beş parasız iki işsiz müzisyen olan saksafoncu Hayri ( İlker Aksum ) ve kontrbasçı Zeki (Ozan Çobanoğlu) etrafında döner. Hiç görmemeleri gereken bir olaya şahit olunca, iki kafadarın başı mafyayla derde girer. Mafyadan kaçmanın çözümünü, Fiko'nun (Murat İpek) menajerliğini yaptığı Tatlı Şükü'nün ( Şebnem Sönmez ) "Turkish Delights" isimli orkestrasıyla İstanbul'dan İzmir kaçmakta bulan ikiliyi müzik, dans ve aşkla bezenmiş bir serüven bekler.
İki delikanlı hayatta kalmak için çabalarken, tamamı güzel kadınlardan oluşan bir orkestranın içine düşerler; orada karşılarına tatlı ve çekici bir kadın olan assolist Balım ( Özge Borak ) çıkar. Hikayenin bundan sonrası tatlı assolist Balım, Laz mafya babası Süleyman (Hüseyin Soysalan), zengin iş adamı Himmet ( Zeki Alasya ) ve iki müzisyen Zeki ile Hayri etrafında dönen olaylardan oluşur.
Başrollerini Özge Borak, İlker Aksum, Ozan Çobanoğlu ve Zeki Alasya'nın paylaştığı bu görkemli müzikalin diğer rollerinde Şebnem Sönmez, Hüseyin Soysalan ve Murat İpek yer alırken, 15 kişilik kadınlar orkestrası ile 19 kişilik dans ve vokal grubu onlara sahnede eşlik ediyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Şebnem Sönmez İlker Aksum Zeki Alasya Özge Borak Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title