Haberler

Sude'nin Yakınları Genç Kızın Kazaen Öldüğünü İddia Etti

Aydın'ın Efeler ilçesinde, yolcu treninin önüne atlayarak intihar ettiği iddia edilen Umurlu Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencisi 15 yaşındaki Sude Kutlay'ın yakınları genç kızın intihar etmediğini kazaen öldüğünü ileri sürdü.

Aydın'ın Efelerin İlçesi Umurlu Mahallesi'ndeki Çok Programlı Anadolu Lisenin 9. sınıf öğrencisi olan Sude Kutlay (15) okulun karşısından geçen demiryolu hattına çıkarak Denizli- İzmir seferini yapan Süleyman Sarıca yönetimindeki 32396 sefer sayılı trenin çarpması sonu ölmüştü. Otopsi raporuna göre beyin kanamasından öldüğü tespit edilen Sude Kutlay'ın ilk etapta intihar ettiği üzerinde durulurken, olayın görgü şahitleri ve Sude'nin yakınları genç kızın o sırada kulaklık ile müzik dinlediğini ve trenin siren sesine duymadığını iddia ettiler.

Sude Kutlay'ın dayısı Ahmet Yıldız, Sude'nin intihar edebilecek bir kız olmadığını bu doğrultuda görgü şahitleri ve arkadaşlarıyla görüştüklerini belirterek, "Yaptığımız araştırmada Sude'nin tren yolunda arkası dönük kulağındaki kulaklıktan müzik dinleyerek ilerliyormuş. Tren siren çalmasına rağmen duymamış. Olayı gören bir sürü arkadaşı ve vatandaş var. Olay sonrası telefonu parçalanmış. Olay zaten kayıtlara da intihar olarak değil, ihmalen ve kazaen ölüm olarak geçmiş. İddia edildiği gibi yeğenim intihar etmemiştir" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Denizli Umurlu İzmir Aydın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title