Haberler

Sude Naz Döner Antalya'dan Ödülle Döndü

Zonguldak Tenis Deniz İhtisas Kulübünün 10 Yaş Takım oyuncusu Sude Naz Döner Antalya'da 28 Kasım-01 Aralık 2013 tarihleri arasında yapılan Türkiye Tenis Federasyonu 12 Yaş Hafta sonu tenis turnuvasında 3.gurupta tüm rakiplerini yenerek birincilik...

Zonguldak Tenis Deniz İhtisas Kulübünün 10 Yaş Takım oyuncusu Sude Naz Döner Antalya'da 28 Kasım-01 Aralık 2013 tarihleri arasında yapılan Türkiye Tenis Federasyonu 12 Yaş Hafta sonu tenis turnuvasında 3. gurupta tüm rakiplerini yenerek birincilik madalyasına aldı.

Sude Naz'ın 10 yaşında olmasına rağmen bir üst yaş gurubu olan 12 yaş turnuvasında elde ettiği bu başarı Zonguldak tenis camiası tarafından büyük takdirle karşılandı. Sude Naz Döner 2013 yılının temmuz ayında Zonguldak Tenis Deniz İhtisas Kulübü yöneticilerinin dikkatini çekmiş ve kendisi gibi umut vaat eden 9 tenisçi ve antrenörleri Bertan Keser ile birlikte kulüp takımına alınmıştı.

Sude Naz bu başarısından önce de yıl içinde birçok başarılara imza atmış, İstanbul'da Türkiye şampiyonluğu, Antalya'da Türkiye üçüncülüğü elde etmişti.

Zonguldak Tenis Deniz İhtisas Kulübü Başkanı Çetin Özçep 2013 yılının kulüpleri açısından oldukça başarılı bir yıl olduğunu,düzenledikleri organizasyonlarla ülke çapında takdir aldıklarını,takım oyuncularının ulusal turnuvalardaki başarılarıyla da gurur duyduklarını söyledi.

Başkan Özçep,Kulüp Yönetim Kurulunun büyük bir özveriyle çalıştığını, aktif üyelerinin ve dünyanın dört bir yanındaki eski üyelerinin destekleriyle kuruluşlarının 63.yılı olan 2014 yılında da bu başarıların artarak devam edeceğini söyledi.

Başkan Çetin Özçep, Türkiye Tenis Federasyonu ve Zonguldak Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü ile uyum içinde çalıştıklarını ve tenis sporunun Zonguldak'ta yaygınlaşması ve başarılı tenisçiler çıkması için projeler ürettiklerini ve bu sayede ülke tenisine katkı sağlamaya çaba sarf ettiklerini belirterek bu çalışmalarında yardımcı olan herkese teşekkür etti. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zonguldak Türkiye Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title