Haberler

Sudan Kaçan 2 Kadın Tren Altında Kaldı

Güncelleme:

Elazığ'da şehir şebeke su hattında meydana gelen patlama nedeniyle sular altında kalan caddeden kaçan 2 kadın tren altında kaldı.

Kazım Karabekir Caddesi Doğu Garajı karşısında saat 20.00 sularında, şehir şebeke su hattında meydana gelen patlama nedeniyle cadde sular altında kaldı. Suyun tazyiki ile ağaçlar devrilirken, yayaların kullandığı Kesrik Köprüsü'nden geçemeyen iki kadın, karşıya geçmek için tren yoluna çıktı. Bu sırada Tatvan Elazığ seferini yapan DE 24 103 sefer sayılı yük trenini, raylara çıkan 2 kadına çarptı. Trenin çarpmasıyla köprüden aşağı düşen Pakize Alpaslan (54) ve Salihe Tuncel (61) adlı 2 kadın yaralandı. Vatandaşların haber vermesi ile olay yerine gelen 112 ekipleri küprüden düşen Pakize Alpaslan ile ağır yaralanan Salihe Tuncel, yapılan ilk müdahalesinin ardından Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Bir görgü tanığı Murtaza Çiftçioğlu, şehir şebeke suyunun patlaması sonucu Kazım Karabekir Caddesi'nin sular altında kaldığını belirterek, "Aniden su fışkırdı işte sel oldu. Önce direği devirdi sonra ağacı devirdi" dedi. Bir başka görgü tanığı Engin Yoğurtçu ise, Kazım Karabekir Caddesi Kesrik köprüsü altında aracı içersinde sel suyunun dinmesini beklediği sırada, köprüden önüne bir kadının düştüğünü ifade ederek, "Tren sireni çaldı. Vurduktan sonra biri düştü zaten, biri de tren rayının altında kaldı. Bir tanesi de benim arabamın önüne düştü zaten. İki yaralı var. Trenin altında kalana ne oldu bilmiyorum da, aşağıya düşenin durumu iyiydi herhalde" diye konuştu. Tren çarpması sonucu ağır yaralanan iki kadının tedavisi sürerken, olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Elazığ Tatvan Sudan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title