Haberler

Suda Kaybolan Eşinin Bulunmasını İstiyor

Torbalı ilçesinde, 9 ay önce Küçük Menderes nehrine düşerek kaybolduğu bildirilen ve bir daha izine rastlanmayan Özer Öncel'in eşi Nihal öncel kocasının bulunması için yetkililerden yardım bekliyor.

Nihal Öncel, gazetecilere yaptığı açıklamada, eşi Özer Öncel'in 26 Mart'ta arkadaşlarıyla sarmaşık toplarken Küçük Menderes nehrine düşerek suda kaybolduğunu ve 9 aydır kocasına ait bir ize rastlanmadığını söyledi.

Olay tarihinde, kocasının nehre düştüğü bölgede arama yapıldığını ancak bulunamadığını, aynı bölgedeki 3 gün süren aramaların daha sonra sonlandırıldığını kaydeden Öncel, aramaların devam etmesi amacıyla belirli aralıklarla kaymakamlığa, belediyeye, jandarmaya başvuruda bulunduğunu belirtti.

Eşinin bulunacağından ümidini kesmediğini, dirisinin ya da ölüsünün bulunmasını istediğini belirten Nihal Öncel, "Nehir balçıkla kaplı, sadece bir alanda yapılan çalışma sonrası 'bulamadık' dediler. Yeterince arandığını düşünmüyorum. Kaymakamlığa aramaların başlatılması için yeniden başvurdum. Ne olur yetkililer çağrıma kulak versin, eşimin en azından bir mezarı olsun." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Menderes Torbalı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title