Haberler

Suda İz Bırakan Fotoğraflar

Güncelleme:

WILO 2. Ulusal Fotoğraf Yarışması'nın sonuçları açıklandı.

Pompa sistemleri sektörünün lider markası WILO'nun düzenlediği "WILO 2. Ulusal Fotoğraf Yarışması"nın sonuçları açıklandı. "Su, Dünyanın Her Karesinde – Sudaki İzler" konulu yarışmada, jürinin 2 bine yakın eser arasından yaptığı değerlendirme sonucunda en iyi fotoğraflar belirlendi.

WILO'nun, hayatın kaynağı olan suya ve dünyada azalan su kaynaklarının verimli kullanılmasına dikkat çekmek amacıyla düzenlediği "WILO 2. Ulusal Fotoğraf Yarışması"nın sonuçları açıklandı. "Su, Dünyanın Her Karesinde – Sudaki İzler" konulu yarışmaya, fotoğrafçılar büyük ilgi gösterdi.

Yarışmaya 533 fotoğrafçı, 1.954 eserle katıldı. Sualtı Fotoğraf Sanatçısı Alptekin Baloğlu, Fotoğraf Sanatçısı İbrahim Zaman, Fotoğraf Sanatçısı İzzet Keribar, İFSAK Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Turaç ve WILO Pompa Sistemleri A.Ş.'den Melis Öner'den oluşan jüri, birbirinden başarılı eserler arasından titizlikle yaptığı değerlendirme sonucunda dereceye girenleri belirledi.

Jürinin değerlendirmesi sonucunda yarışmada birinci olan Gökhan Bilici (Konya) 3.000 TL, ikinci olan Ahmet Fatih Sönmez (Van) 2.000 TL, üçüncü olan İsmet Danyeli (İzmir) ise 1.000 TL para ödülü kazandı. 1.000 TL değerindeki "WILO - Sudaki İzler Özel Ödülü" ise Mehmet Öztürk'e (Aydın) verildi.

Yarışmada dereceye giren eserlerin sahiplerine ödülleri, 16 Kasım 2013 Cumartesi günü İFSAK'ın Taksim'de bulunan sergi salonunda yapılacak bir törenle takdim edilecek. Yarışmada başarılı olan diğer eserler, mansiyon ve sergileme ödüllerinin yanı sıra bir TFSF yayını olan "Almanak 2013" kitabında yer almaya hak kazandı. Ödül töreni ile birlikte yarışmanın sergisi de yine Kasım ayında İFSAK sergi salonunda ziyaret edilebilecek.

DERECEYE GİREN İSİMLER

"WILO 2. Ulusal Fotoğraf Yarışması"nda ödül, mansiyon ve sergileme alan isimler şöyle sıralandı:

Birincilik Ödülü: Gökhan Bilici (Konya)

İkincilik Ödülü: Ahmet Fatih Sönmez (Van)

Üçüncülük Ödülü: İsmet Danyeli (İzmir)

Özel Ödül: Mehmet Öztürk (Aydın)

Mansiyonlar: Kemal Özkılıç (Giresun)

Murat Aslankara (İstanbul)

Sezgin Güvel (Adana)

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title