Haberler

Suçüstü Yakalanan Telefon Dolandırıcısı, Altını Islattı

Güncelleme:

Samsun'da iki kez telefonla dolandırdığı Almanya'dan kesin dönüş yapan gurbetçi çifti üçüncü kez dolandırmaya kalkışan dolandırıcı suçüstü yakalandı. Korkudan altına kaçırdı.

Almanya'da uzun yıllar çalıştıktan sonra kesin dönüş yapan gurbetçi K.T., iki kez kandırıldığı telefon dolandırıcısının üçüncü kez hedefi oldu. İlk iki seferde 44 bin 800 dolar ile 146 bin lirasını kaptıran K.T., durumdan şüphelenen eşi sayesinde üçüncü kez dolandırılmaktan kurtuldu. Polisin suçüstü yaptığı dolandırıcılık şüphelisi Mehmet T.'nin emniyete götürülürken üzerine idrarını yaptığı görüldü.

BAŞSAVCIYIM DİYE İKİ KEZ DOLANDIRDI

Almanya'da uzun yıllar çalıştıktan sonra eşi F.T. ile bir süre önce kesin dönüş yapan K.T., iddiaya göre, Mehmet T. adlı dolandırıcının iki kez hedefi oldu. Cumhuriyet Başsavcısı olarak kendini tanıtan Mehmet T., iddiaya göre, 6 ve 9 Mayıs'ta iki kez cep telefonundan ulaştığı K.T.'yi, terör örgütüyle bağlantısının tespit edildiğini ve yardımcı olacağını söyleyerek 44 bin 800 dolar ile 146 bin lira dolandırdı.

ÜÇÜNCE KEZ DOLANDIRMAYA KALKTI

Bununla yetinmeyen Mehmet T., K.T.'ye dün sabah üçüncü kez yine cep telefonundan ulaştı. Aynı yalanı kullanan, terör örgütüne yönelik operasyonların sürdüğünü ancak daha çok paraya ihtiyaç olduğunu söylediği öne sürülen Mehmet T., adamın elinde kalan son parası 24 bin 800 doları istedi.

EŞİ FARK EDİNCE HEMEN POLİSE İHBAR ETTİ

Üçüncü kez içine para koyduğu siyah poşetle evden çıkan K.T.'yi gören eşi F.T., kocasının telefon dolandırıcıların hedefi olabileceğinden şüphelendi. F.T.'nin ihbarıyla harekete geçen polis, K.T.'yi fiziksel takibe aldı. Gün boyu telefonu elinden düşmeyen K.T., Esenler mahallesindeki bir konteynere poşeti bıraktı.

POLİS TAKİBİYLE SUÇ ÜSTÜ YAKALANDI

K.T.'nin uzaklaşmasının ardından şüpheli bir kişi önce konteyner çevresinde gezindi. Çevrede herhangi bir olumsuzluk hissetmeyince poşeti alıp uzaklaşmaya çalıştı. Bu sırada polis ekipleri, Mehmet T.'yi yakaladı.

DOLANDIRICI KORKUDAN ALTINA KAÇIRDI

Gözaltına alınan Mehmet T., emniyete götürüldü. Heyecana dayanamayan Mehmet T.'nin altına idrarını yaptığı görüldü. Mehmet T.'nin işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Almanya 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (45)

AKEHPEH:

KESİN AKTROL ZİHNİYETLİ MAHLUKTUR ÇÜNKÜ ÖDLEKTİRLER

21
12
yanıtYanıtla
dfdf:

nerden biliyorsun sende 3 kez dolandırılabilen gerizekalılardan mısın

yanıt6
yanıt1
cezmi:

SIKACAN KAFASINA ATACAN LAĞIM ÇUKURUNA

31
0
yanıtYanıtla
...:

AKP SEÇMENİ. . .

13
16
yanıtYanıtla
KARAMURAT:

ÖMÜR BOYU İKTİDARIMIZ YÜKSEK ÇIKANI HALLEDERİZ.

yanıt5
yanıt2
TÜRK:

bu gurbetçiler ne mallar 3 kez dolandırılıyor aynı kişi tarafından böyle mallar orda oy kullanıp bizi yönetenleri seçiyor işte

18
9
yanıtYanıtla
osman:

Haklisin . Demekki boyle mallarda varmis bu dunyada

yanıt8
yanıt0
Eser:

Böyle mallar bile yöneticilerini başa getirdi. Siz yıllardır bu kadar mal bile olamadınız. . :)

yanıt3
yanıt3
dafasf:

işte chp zihniyeti kendileri hariç yani üç beş kişi hariç tüm türk halkını geri zekalı olarak gören mahlukatlar

yanıt5
yanıt3
hakan:

helal ve haram kavramı fizik ve matematikten daha önemlidir bence.

22
1
yanıtYanıtla
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title