Haberler

Suç Sende Değil Seni Dövüştürende!

Güncelleme:

Operasyonda 24 dövüş horozu ile bir miktar esrar ele geçirilirken, olayla ilgili 16 kişi gözaltına alındı.

Selçuk Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, ilçeye yakın mesafedeki bir bağ evinde horoz dövüşü yaptırıldığı istihbaratını alarak harekete geçti. Ü.B. (42) isimli şahsa ait bağ evinde tribün içerisinde iki hint horozunun dövüştüğünü gören ekipler, olay yerini incelemeye aldı. Tribün etrafında bulunan kutular içerisinde dövüşe hazır horozların da olduğu tespit edilerek operasyon başlatıldı. Operasyonda 24 horoz ile

T.K. isimli şahsın üst aramasında bir miktar esrar maddesi ele geçirildi. Bağ evi sahibi Ü.B. hakkında "kumar oynanması için yer temin etmek" suçundan adli işlem yapıldı, olay yerindeki horoz sahiplerine "kumar oynamak" suçundan her biri için 182 TL idari para cezası kesildi. Üzerinde uyuşturucu madde ile yakalanan T.K. isimli şahıs hakkında ayrıca "kullanmak maksadı ile uyuşturucu madde bulundurmak" suçundan adli işlem yapıldı. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince ele geçirilen horozların Selçuk Belediyesi zabıta ekiplerine teslim edildiği, olayla ilgili soruşturmanın Selçuk Cumhuriyet Savcılığı'nca yürütüldüğü bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Selçuk Emniyet Müdürlüğü Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title