Haberler

Suç Makinelerinin Sabıkaları Dudak Uçuklattı

Güncelleme:

Çanakkale'nin Biga ilçesine bağlı köylerdeki hırsızlık olayının zanlısı olarak gözaltına alınan 2 kişinin, 119 suç kaydının olduğu belirlendi.

Çanakkale'nin Biga ilçesine bağlı köylerde meydana gelen çok sayıda hırsızlık olayının zanlısı olarak gözaltına alınan 17 ve 19 yaşlarındaki 2 kişinin, toplamda 119 suç kaydının olduğu belirlendi.

Biga'ya bağlı Çavuşköy, Yeniçiftlik ve Şakirbey köyleri ile ilçe merkezinde çok sayıda hırsızlık olayının failleri olduğu belirlenen 19 yaşındaki A.O.S. ve 17 yaşındaki A.C.S., jandarma ve polis ekiplerinin ortak çalışması sonucu Balıkesir'in Manyas ilçesinde yakalandı. 4 gün önce Çavuşköy'deki bir camiden ses sistemini ve muhtarlık binasından 650 TL nakit para ile bir adet laptop, Yeniçiftlik'te 2 kahvehaneden bir miktar nakit para ve Şakirbey'deki bir kahvehaneden de LCD televizyon ile bir miktar bozuk para çaldığı öne sürülen şüphelilerin, daha önce de Biga ilçe merkezinden bir motosiklet çaldıkları tespit edildi.

Polisin zanlıların fotoğraflarını tespit etmesi ve jandarmanın da fiziki takip yapması sonucu hırsızların izine Balıkesir'in Manyas ilçesinde rastlandı. Fiziki takibini Manyas'a kadar uzatan jandarma ekipleri, zanlıları yakalayarak Biga'ya getirdi. Biga Adliyesi'ne çıkarılan zanlıların amcaoğlu oldukları ve 19 yaşındaki A.O.S.'nin 93, 17 yaşındaki A.C.S.'nin ise 26 ayrı suç kaydı olduğu öğrenildi.

Biga'nın yanı sıra Lapseki, Bandırma ve Manyas ilçelerinde karıştıkları hırsızlık olaylarından dolayı aranan zanlılar, nöbetçi mahkemece tutuklanarak Çanakkale Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Çanakkale Çavuşköy Manyas Biga Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title