Haberler

Şube Müdürleri Derneği İftar Yemeği

Şube Müdürleri Derneği’nin düzenlediği iftar yemeğine, çok sayıda siyasi temsilci, bürokrat ve STK temsilcisi katıldı.

Şube Müdürleri Derneği'nin düzenlediği iftar yemeğine, çok sayıda siyasi temsilci, bürokrat ve STK temsilcisi katıldı.

Şube Müdürleri Derneği, Ankara Kavaklıdere Rixos Grand Hotel'de iftar programı düzenledi. İftara, çok sayıda bürokrat, siyasi temsilci ve STK temsilcisi katıldı. İftardan sonra konuşma yapan AK Parti Manisa Milletvekili, Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu üyesi Muzaffer Yurttaş, "Bugün Meclisimiz çalışıyor. Torba Yasa'yı çıkarmak için gayret sarf ediyoruz. Meclis Başkanımız Cemil Çiçek'in de bir iftar programı vardı. Fakat, bu genç, gayretli ve dinamik kadroyu yalnız bırakmamak için ben ve İzmir Milletvekilimiz Rifat Sait sizlerle birlikte olmak istedik. Şimdi Meclisimiz çalışıyor. Biraz sonra Meclis'e döneceğiz. Yaklaşık 148 tane madde var. Bu maddelerin içerisinde yaklaşık 10 milyon insanı ilgilendiren maddeler var. Ben Manisa Milletvekiliyim. Aynı zamanda, Soma Maden Kazalarını Araştırma Komisyonu'nun da bir üyesiyim. Dün Başbakanımız da açıkladı; bu Torba Yasa ile Soma'da emekli olamayan, 900 iş gününü doldurmadığı için ölüm aylığı olamayan 67 kişinin sorunundan tutun, onların emeklilikle ilgili özlük haklarına, onlara maaş bağlanmasına, patronlar ücretini ödemediğinde onların İşsizlik Fonu'ndan maaşlarının ödenmesine kadar birçok madde var" diye konuştu.

"TABELA DERNEĞİ OLMAYACAĞIZ"

Şube Müdürleri Derneği Başkanı İsmail Polat ise, Şube Müdürleri Derneği'nin 1 yılını doldurduğunu belirttiği konuşmasında, "Şube Müdürleri Derneği'nin kuruluş amaçlarından en önemlisi özlük haklarını almaya yönelik çalışmalar yapmak ve farkındalık oluşturmak olduğu gibi bununla birlikte diğer amacımız da yapmış olduğumuz çalışmalar ve ürettiğimiz projelerle öncelikle üyelerimize, devamında ise toplumumuza ve milletimize katma değer üretecek çalışmalarda bulunmaktır. Bizler, dernek olarak sivil toplum kuruluşlarındaki değişimin öncüsü olmak istiyoruz. Buna kararlıyız ve son derece iddialıyız. Bizler tabela derneği olmadık, olmayacağız da… Sadece özlük haklarını almak için siyasetçileri ve bürokratları kovalayan bir dernek de olmayacağız. Şube Müdürleri Derneği, aynı zamanda kamusal dönüşümde kendini hissettirecek oranda önemli katkılar sağlayacak ve idareye destek olacak çalışmalarla anılacaktır. Bunu burada net olarak taahhüt ediyoruz" ifadelerini kullandı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kavaklıdere Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title