Haberler

Şubat'ta derbiler olaylı geçti

Güncelleme:

Medya Takip Merkezi (MTM), Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) için hazırladığı Şubat ayı medya raporunu açıkladı.

Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasında Fenerbahçe Beşiktaş'ı 1-0 mağlup ederken,
sahadaki olaylar futbolun önüne geçti. Diğer yandan Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray- Beşiktaş derbisinde gülen taraf Beşiktaş olurken,
siyah-beyazlı ekip rakipleri ile arasındaki puan farkını da arttırdı.
Rapora göre, ay boyunca spor basınında en çok konuşulan takım Beşiktaş, en popüler kulüp başkanı Aziz Yıldırım oldu.
Robin Van Persie ise futbolcular listesinde zirvedeydi. İşte araştırmanın detayları…

Medya Takip Merkezi'nin Şubat ayı raporunda, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Galatasaray-Beşiktaş arasında oynanan derbi ile kupada çeyrek final heyecanı yaşatan Fenerbahçe – Beşiktaş karşılaşması öne çıkan başlıklar oldular.

TT Arena'da oynanan derbide Beşiktaş, Galatasaray'ı 1-0 mağlup ederek şampiyonluk yarışında rakipleri ile arasındaki puan farkını biraz daha açtı.

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Vodafone Arena'da Beşiktaş ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Olaylı maçta Fenerbahçe Beşiktaş'ı 1 – 0 yenerken, futboldan çok sahada yaşanan gerilim konuşuldu.
Robin Van Persie ve Dusko Tosic arasındaki hırçınlık, maçın tansiyonunu arttırdı. Maç sırasındaki Robin Van Perise'nin sportmenliğe aykırı hareketleri de derbinin konuşulanları arasındaydı. Karşılaşma sonunda Beşiktaş'ın Vodafone Arena'daki yenilmezlik unvanı sona erdi.

Spor medyasının en çok konuşulanlar listesinde, Beşiktaş 82 bin 668 haberle ilk sırada yer alırken, Fenerbahçe 76 bin 380 haberle ikinci sıraya yerleşti.

Galatasaray 67 bin 521 haberle üçüncü, Trabzonspor 34 bin 793 haberle dördüncü olurken, Medipol Başakşehir ise 30 bin 846 haberle beşinci sırada yer aldı.

Kaynak: Bültenler / Spor

Galatasaray Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title