Haberler

Suat Kaya'nın Yıldızları Ertuğrul ve Metin

Yeni sezon hazırlıklarını Kızılcahamam'da sürdüren Göztepe'de teknik direktör Suat Kaya, takımın en yaşlı iki oyuncusu Ertuğrul ve Metin'e övgüler yağdırdı.

Yeni sezon hazırlıklarını Kızılcahamam'da sürdüren Göztepe'de teknik direktör Suat Kaya, takımın en yaşlı iki oyuncusu Ertuğrul ve Metin'e övgüler yağdırdı. Ertuğrul'un 34, Metin'in 33 yaşında olduğunu hatırlatan Kaya, "İki oyuncu da futbola yeni başlamış gibi hırsla çalışmalarını sürdürüyor. Gençlerimiz ikisini de hayranlıkla izliyor. Göztepe'nin yaşlı kurtları adeta sahada döktürüyor" diye konuştu.

Takımının genel durumundan son derece memnun olduğunu belirten Kaya, "Orta alana yapacağımız iki takviye ile lige hazır hale geleceğiz" dedi. Takımdan gönderilecek oyuncuların henüz netleşmediğini de ifade eden genç teknik direktör, "Karar vermekte gerçekten zorlanıyorum. Herkes var gücüyle forma savaşını sürdürüyor. Hayatımın en zor seçimlerinden birini yapacağım" cümlelerini kullandı.

TİRYAKİ'NİN ACI KAYBI

Göztepe'nin 1461 Trabzon'dan kadrosuna kattığı santrfor Mustafa Tiryaki'nin İngiltere'de tedavi gören annesi Hafize Tiryaki bugün hayata gözlerini yumdu. Annesinin ölüm haberiyle yıkılan başarılı oyuncunun kamptan ayrıldığı öğrenildi. Hafize Tiryaki'nin cenazesinin Türkiye'ye getirileceği bildirildi.

GÖZTEPE'NİN CEZASINDA İNDİRİM

Profesyonel Futbol Dsiplin Kurulu'nun (PFDK), 27.05.2014 tarihinde Alsancak Stadı'nda oynanan Hatayspor maçında taraftarın neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat sebebiyle Göztepe'ye verdiği 1 maç seyircisiz oynama ve 65 bin TL para cezasında indirime gidildi. PFDK, küfürlü tezahürat nedeniyle 5. kez Futbol Disiplin Talimatı'nı ihlal edilmesinden kaynaklanan seyircisiz oynama cezasını kaldırmazken, para cezasını 66 bin TL'den 6 bin TL'ye düşürdü. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Tiryaki Kızılcahamam Suat Kaya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title