Haberler

Suat Esin Aday Adaylığını Açıkladı

İki dönem CHP Marmaris İl Genel Meclis Üyeliği yapan Suat Esin, Haziran ayında yapılacak Milletvekilliği genel seçimlerinde aday adayı olduğunu açıkladı.

İki dönem CHP Marmaris İl Genel Meclis Üyeliği yapan Suat Esin, Haziran ayında yapılacak Milletvekilliği genel seçimlerinde aday adayı olduğunu açıkladı. Esin, adayların belirlenmesinde ön seçim yapılmasını istedi.

Suat Esin aday adaylığı açıklamasını CHP İl binasında yaparken, İl Başkanı Mürsel Alban, Menteşe İlçe Başkanı, kadın ve gençlik kolları üyeleri ile Esin'in iki dönem birlikte il genel meclis üyeliği yaptığı arkadaşları hazır bulundu.

Gençlik yıllarından bu yana CHP'nin çeşitli kademelerinde görev yaptığını belirten Esin, "Son 10 yılda da İl Genel Meclisi Üyesi olarak hizmet ettim. Parti tabanından gelen biri olarak Muğla'yı Ankara'da layık olduğu şekilde temsil etmek için aday adayı oldum. Partimizin her kademesi ön seçim taraftarı. Bugüne kadar yapılan aday belirleme süreçlerinde hep ön seçim yapılmıştır. Ben de aday belirleme sürecinde ön seçim yapılmasını istiyorum" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mürsel Alban Marmaris Menteşe Muğla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title