Haberler

SAİ Kayseri Erciyesspor, Kaldığı Otelde Saldırıya Uğradı

Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig'de Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, Balıkesirspor maçı öncesinde kaldıkları otelde alkollü 15 kişi tarafından saldırıya uğradı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor takımına kaldıkları otelde saldırı gerçekleşti. Kulübün basın sözcüsü Kaan Savruk, "Gittiğimiz hiç bir deplasmanda böyle bir durumla karşılaşmadık" dedi.

"SÖZLÜ VE FİZİKSEL KAVGA ÇIKTI"

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Basın Sözcüsü Kaan Savruk, takımın kaldığı otelde gelin ve damadı bırakan gençlerin dün gece saat 03.00 sıralarında fazla gürültü yaptıklarını söyleyerek, "Gençleri takımımızın hocası uyarıyor. Ancak alkollü olan 15 kişilik grup ve takım oyuncularımız arasında sözlü ve fiziksel kavga çıkıyor. Sabah saat 06.00'a kadar olay devam ediyor ve takım bugün saat 13.00'da maça çıkacak" diye konuştu.

"SABAH 6'YA KADAR UYKUSUZ KALDILAR"

Kaan Savruk, lig boyunca gittikleri hiç bir deplasmanda böyle bir durumla karşılaşmadıklarının altını çizerek, "Ayıp bir olay. Bunlar yapılmaması gereken davranışlar. İnşallah takım oyuncularımız bundan olumsuz etkilenmezler diyeceğiz ama sabah 06.00'a kadar uykusuz kaldılar" ifadesinde bulundu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Kayseri Erciyesspor Balıkesirspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (15)

parnas:

Bu saldiri kabul edilemez. Ligler 1 hafta ertelenmeli!!!

25
1
yanıtYanıtla
pamuk karadeniz:

hadi erteleyin ligi bakalım . . .

18
1
yanıtYanıtla
Mobil-ANDROID:

federasyon bi hafta erteledin de ne oldu olaylar yine devam ediyo tabi fener olmayınca önemi yok

13
5
yanıtYanıtla
MAVİ KAPLANLAR:

Ligin en centilmen ekibi, Türk futbolunun yüz akı KAYSERİ ERCİYESSPOR''UMUZA karşı gerçekleştirilen bu menfur olayı kınıyorum. Böyle olaylar yaşamak istemiyoruz. MAVİ KAPLANLAR TARAFTAR GRUBU

12
5
yanıtYanıtla
yasasin trMobil-ANDROID:

baslik buyuk bi olay varmis gibi atilmis

5
10
yanıtYanıtla
q7:

Türk futbolu bitmiş keşke merhum Süleyman Seba nın adını vermeselerdi lige bu kirli ortamda efsane başkanın ismi hiç yakışık almadı

8
3
yanıtYanıtla
AFCmobilWeb@haberler.com:

En ònemli gecede gelin ve damadı rahatsız etmisler

8
0
yanıtYanıtla
Orçun KörogluMobil-IOS:

Etkilendiler bile gol geldi

4
3
yanıtYanıtla
SivasMobil-IOS:

Fener olsa lig bitmisti. Serefini sevdigim tff

4
2
yanıtYanıtla
zaza:

bunu bile fenere yükleyen zavallıdır

1
3
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title