Haberler

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, Mersin İdmanyurdu'na Bileniyor

Güncelleme:

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında oynayacağı Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında oynayacağı Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Takımın teknik direktörü Uğur Tütüneker, "Mersin İdmanyurdu ile çekişmeli bir karşılaşma olacak. Bizim için deplasman veya içerisi fark etmiyor" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Sivas deplasmanından bir puanla dönen Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, Mersin İdmanyurdu maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Tesisleri'nde, teknik direktör Uğur Tütüneker yönetiminde gerçekleşen antrenmanda, mavi-siyahlılar kondisyon ve taktik çalışması gerçekleştirdi. Takım halinde yapılan ısınma koşusu ile başlayan antrenman, streching hareketleri ve istasyon koşuları sonrası iki grup halinde top kontrolü ve pas çalışmaları ile devam etti. Ardından bir grup şut çalışması yaparken, diğer grup ise dar alanda kontrol pas çalışması gerçekleştirdi.

"PUAN ALMAMIZ GEREKİYOR"

Antrenman öncesi gazetecilere açıklamada bulunan Teknik Direktör Uğur Tütüneker, Sivas maçında iyi oynamadıkları halde bir puan aldıklarını ifade etti. Tütüneker, Mersin İdmanyurdu maçının çekişmeli geçeceğini, takım için deplasman veya içerisinin fark etmediğini söyledi. Tütüneker, "Bu hafta kazanmaya oynamamız lazım. Puan almamız gerekiyor. O yüzden tek tek bakıyoruz maçlara. Mersin'e gideceğiz. İyi bir konsantrasyon ve düzeltilmiş bir takım oyunuyla daha iyi bir maç ortaya koyacağız. Çalışarak bazı şeyleri bertaraf edersek, seviyemizi daha artırabilirsek, daha yukarılara çıkmak istiyoruz açıkçası. Ligde tabiki güçlü takımlar olacak hepsine karşı oynamamız lazım. Öbür hafta Fenerbahçe gelecek, ondan sonra Başakşehir gelecek. Kasımpaşa gelecek, buradan geçecek. Dolayısıyla şu son dört maç kötü gözükse de biz bunu iyiye çevirebiliriz. Her maça ümitli çıkacağız. İnşallah iyi skorlar elde etmeye çalışacağız" şeklinde konuştu.

Takımdaki sakatlıklar hakkında da bilgi veren Tütüneker, Cem Can ve Manjeck'in sakatlığının sürdüğünü söyleyerek, bir hafta sonra sakatların durumunu tekrar değerlendireceklerini belirtti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Kayseri Erciyesspor Mersin İdmanyurdu Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title