Haberler

SAİ Kayseri Erciyessporda Gençlerbirliği Maçı Hazırlıkları Başladı

Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, ligin 22. haftasında oynayacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına başladı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, ligin 22. Haftası'nda oynayacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına başladı.

Spor Toto Süper Lig'in 21. Haftası'nda, Galatasaray'a 3 - 1 skor ile mağlup olan Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, yeni haftaya, çift kale ve yenileme antrenmanıyla başladı. Teknik Direktör Mehmet Özdilek yönetiminde yapılan antrenmanda mavi - siyahlılar kondisyon ve taktik çalışması gerçekleştirdi. Takım halinde yapılan ısınma koşusu ile başlayan antrenman, streching hareketleri ve istasyon koşuları sonrası iki grup halinde kondisyon ve koordinasyon çalışmaları ile devam etti. Ardından bir grup şut çalışması yaparken, diğer grup ise dar alanda kontrol pas çalışması gerçekleştirdi. Antrenman sonrasında takım, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor A2 takımıyla çift kale antrenmanı gerçekleştirdi.

Takımda sakat ve kart cezalı oyuncunun bulunmadığı bildirildi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kayseri Erciyesspor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title