Haberler

Suarez: Arda'nın 6 Ay Oynayamayacak Olması Utanç Verici

Güncelleme:

Barcelona'nın gol makinesi Luis Suarez, transfer yasağı nedeniyle Arda Turan'ın 6 ay oynayamayacak olmasını değerlendirdi, "Utanç verici durum." dedi.

Barcelona'ya transfer olan Arda Turan hakkında takım arkadaşı Luis Suarez'den bir yorum geldi.

Arda Turan'ın yaşadağı dönemi daha önce kendisinin de yaşadığını söyleyen Suarez, "Arda'nın yaşayacaklarını daha önce ben de yaşadım. O çok kaliteli bir futbolcu. 6 ay boyunca antrenmanlar yapacak ama maçlara çıkamayacak. Bu çok utanç verici bir durum." diye konuştu.

"İNGİLİZCE ÇAT PAT ANLAŞIYORUZ"

Arda Turan ile İngilizce olarak çat pat anlaştığını ifade eden Uruguaylı golcü, "Arda çok fazla İspanyolca konuşmuyor. Onunla İngilizce olarak çat pat anlaşıyoruz." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Luis Suarez Arda Turan Spor Haberler

500

Yorumlar (6)

kus avcisi:

6 ayligina fenere verin sazanlar iyi para veriyor

9
6
yanıtYanıtla
ahmet trMobil-IOS:

Suarezi yanlış anlamayın bu mağazin şovmeninin 6 ay sonra futbol oynaması utanç verici diyor onun futbolcu olmadığını bazılarının emeği ile geldiği yere onun beko sponsorunun barcelonaya hediyesi olduğunu söylüyor akıl var mantık var şuna o parayı barcelona verirmi orada oynaması için onun para vermesi lazım

5
6
yanıtYanıtla
Arda:

lisan oyrenmek insanin uc ayina bakar bizim futbolcularda malesef bu eksiklik var kendilerini yormuyorlar bana gore yanlis?

8
2
yanıtYanıtla
Bayburtlu ibrahim:

Ağza bak agza

3
2
yanıtYanıtla
Usss:

Kaç tane yabancı tanıyorsunuz türkçe bilen mikikler yazıyorsunuz da yazıyorsunuz...

0
0
yanıtYanıtla
KeyifciMobil-ANDROID:

Bi cigara yapta içrk ozaman

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title