Haberler

Suadiye Özdilek Ring Hattı Hafta Sonu Hizmet Verecek

Güncelleme:

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez öncülüğünde kurulan İlçe Ulaşım Koordinasyon Kurulu, ilk icraatını hayata geçiriyor.

Kartepe'de ring hattı uygulaması haftasonu da başladı

Vatandaşların talebi doğrultusunda kooperatif yetkilileri ile sağladığı mutabakat sonrası Suadiye-Özdilek arasında karşılıklı uygulanan ring hattını hafta sonu ve tatil günleri de hizmet vermesini sağladı.

Hafta sonu ve tatil günlerini de kapsayan ilçe içi ring hat uygulaması 6 Aralık Cumartesi gününden itibaren hizmete alınıyor. Özdilek ve Suadiye Merkezden karşılıklı uygulanacak hafta sonu ve tatil günlerini kapsayan ring hattın hareket saatleri; 09.30 – 12.00 – 14.30 ve 17.30 olarak belirlendi. Ring hat sayesinde Kartepeliler, Suadiye, Arslanbey Ataşehir Mahallesi, Rahmiye, Yeşilkent, Köseköy Merkez, Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Belediye önü, İstasyon Mahallesi, Sanayi Sitesi, Ataevler Mahallesi, Emekevler Mahallesi ve Özdilek karşılıklı seferlerle ilçe içinde tek araçla seyahat edebilecekler.

Hafta içi uygulaması devam eden ring hattı hafta sonu ve tatil günleri ulaşım Birleşik Kartepe Kooperatifi, Suadiye Kooperatifi ve Arslanbey Kooperatif araçları ile sağlanmakta. Yeni ek seferlerin konması ile ilçe halkının ring servisle ulaşımına ayrı bir soluk ve rahatlama getirilmiş oldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Arslanbey Suadiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title