Haberler

Su Kaplumbağaları Ormanlık Alanda Ölüme Terk Edildi

Su kaplumbağaları ormanlık alanda ölüme terk edildi Duyarsız vatandaşların bıraktığı kaplumbağalar, ilgisizlikten can verdi Boş havuza terk edilen 7 kaplumbağanın ölümü yürek burktuİSTANBUL - Üsküdar'da ormanlık alanının içerisindeki boş havuza terk edilen su kaplumbağaları feci şekilde can verdi.

Su kaplumbağaları ormanlık alanda ölüme terk edildi

Duyarsız vatandaşların bıraktığı kaplumbağalar, ilgisizlikten can verdi

Boş havuza terk edilen 7 kaplumbağanın ölümü yürek burktu

İSTANBUL - Üsküdar'da ormanlık alanının içerisindeki boş havuza terk edilen su kaplumbağaları feci şekilde can verdi. Ölüme terk edilen kaplumbağaların bu durumu yürek burktu.

Küçük Çamlıca'da bulunan Çamlıca Köşklerinin yer aldığı ormanlık alana bırakılan su kaplumbağaları, feci bir şekilde can verdi. Boş su havuzuna bırakılan kaplumbağalar, çevredeki vatandaşlar tarafından bulundu. Havuzda ölü olarak bulunan kaplumbağalar daha sonra yaşar umudu ile ufak bir su birikintisinin olduğu kanala taşındı. Havuz belediye görevlileri tarafından temizlenirken, kanalın içerisinde bulunan ölü kaplumbağalar da yaşıyor olma ihtimaline karşı tekrar kontrol edildi. Ancak bazı duyarsız vatandaşlar tarafından parka getirilerek bırakıldığı öğrenilen kaplumbağaların öldüğü anlaşıldı.

(ME-HB-

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Çamlıca Üsküdar 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title