Haberler

Su Jeti ve Flyboard Şampiyonası'nda Kupalar Verildi

Su Jeti ve FlyBoard Şampiyonası'nda kupalar verildiBodrum Kumbahçe Sahili'nde 2 gün süren Türkiye Su Jeti ve FlyBoard Şampiyonası 1'inci ayak yarışlarında dereceye girenlere düzenlenen törende kupaları verildi.

Su Jeti ve FlyBoard Şampiyonası'nda kupalar verildi

Bodrum Kumbahçe Sahili'nde 2 gün süren Türkiye Su Jeti ve FlyBoard Şampiyonası 1'inci ayak yarışlarında dereceye girenlere düzenlenen törende kupaları verildi. 7 sınıfta yapılan yarışlarda Özkan Piro 180 beygir üzeri, drag ve TMF Kupası yarışlarında birinci oldu. 111-179 beygir ve flyboarda Ali Komşusu, bayanlar kupasında Nilgün Bayırlı ve 0-110 beygir sınıfında Emin Durmaz birinci oldu. Sınıflarında ilk 3'e girenlere kupalarının verildiği törende, sporculara kupaları TMF Yönetim Kurulu Üyesi Faysal Şefkatlioğlu ile hakemler ve yarışlara katkıda bulunanlar tarafından verildi. Şefkatlioğlu çok başarılı bir şekilde yarışları tamamlamaktan dolayı mutluluk duyduklarını söyledi. Şampiyonanın 2'nci ayak yarışları, 28-29 Mayıs tarihlerinde Elazığ'da yapılacak.

ALİ KOMŞUSU, DÜNYA TAKIMINDA

Geçen sene Dubai Flyboard Dünya Kupası yarışlarında Türkiye'ye 3'üncülük kazandıran ve su jetinde de yurt içi ve yurt dışı birincilikleri bulunan milli sporcu Ali Komşusu, Zapata Racing Offical takıma girdiğini söyledi. Yoğun bir çalışma temposu içerisinde olduğunu belirten Komşusu Yurt dışında yarışmak istiyorum. Türk Bayrağı'nı dünyanın her yerinde dalgalandırmak istiyorum. Haziran Ayı'nda Sırbistan'da Balkan Kupası, Temmuz'da ise Bulgaristan'da Avrupa Balkan Şampiyonası'na katılacağım. Aralık Ayı'nda ise Dubai Flyboard master erkeklerde kısmetse Türkiye'yi temsil edeceğim. Dünyada toplamda 30 tane sporcunun girebildiği flyboard dünya takımına girdim. Zapata Racing'in offical takımındayım dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Bodrum Dubai Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 24 Nisan dün gece deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title