Haberler

    Stuttgart'ta Armin Veh İstifa Etti

    Tüm sorumluluğu üzerine alan Veh, Stuttgart'ın ihtiyacının teknik direktör değişikliği olduğunu belirtti.

    Stuttgart Teknik Direktörü Armin Veh, Augsburg yenilgisi sonrası görevinden istifa etti.

    Bundesliga'da 12 hafta sonunda dokuz puanla son sıraya yerleşen Alman ekibi, bu periyotta sadece 2 galibiyet elde edebilirken, 3 beraberlik ve 7 mağlubiyet aldı.

    Üst üste alınan seri mağlubiyetler sonrası Veh, sorumluluğu üzerine alarak bu haftasonu iç sahada alınan Augsburg yenilgisinin ardından teknik direktörlük görevini bıraktığını açıkladı.

    Başkan Bernd Wahler, "Armin Veh istifa kararıyla ilgili dün bizimle bir toplantı yaptı. Kulübün tekrar çıkışa geçmesi için teknik direktör değişikliğine gitmenin en doğru yol olduğuna karar vermiş. Bu kararına saygı duyuyoruz." açıklamalarını yaptı.

    İstifasıyla ilgili konuşan Alman teknik adam, "Bu benim için çok bir karar oldu. Çünkü bu kulüp ve takıma gerçekten değer veriyorum. Böyle yapmak zorundaydım. Eminim ki yapılması gereken en doğru karar buydu. Takım ligdeki pozisyonunun çok daha ötesinde bir potansiyele sahip. 12 maçta dokuz puan çok çok az. Bunun sorumlusu benim. Çoğu maçta şans yanımızda değildi. Bu takım yakın zamanda tekrar ayağa kalkacaktır. Öncelikle başkan olmak üzere tüm yöneticilerimize ve taraftarlarımıza bana vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Armin Veh Augsburg Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title