Haberler

Stso'nun Meclis Toplantısının Konuğu Beşe Oldu

Safranbolu TSO’nun Haziran ayı meclis toplantısının konuğu Safranbolu İlçe Emniyet Müdürü Erol Beşe oldu.

Safranbolu TSO'nun Haziran ayı meclis toplantısının konuğu Safranbolu İlçe Emniyet Müdürü Erol Beşe oldu.

TSO meclis salonunda gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından Meclis Başkanı Ahmet Şahin, Erol Beşe'ye toplantıya katılımlarından dolayı teşekkürlerini iletti. Ardından Meclis üyeleri ile tanışan Erol Beşe, daha önce 10 yıl Antalya'da çeşitli birimlerde görev aldığını belirterek, "21 yıldır bu mesleğin içerisindeyim, üniforma giyeli de 29 yıl oldu. İlk olarak Karabük'e Asayiş Müdürü olarak atandım, Karabük'te görev aldığım süre zarfında da Safranbolu'da yaşıyordum. Safranbolu'da çalışmaya başladığım andan itibaren şunu söyleyebilirim ki, keyifle çalıştığım yerlerin başında Safranbolu geliyor ve tanıdıkça da bu şehri daha çok seviyorum. Safranbolu'ya geldiğimde ilk izlenimim çok katlı binalardan oluşmaması nedeniyle, güvenli bir şehir olduğuydu. Zaman ilerledikçe de düşüncemizin ne kadar doğru olduğunu Safranbolu'nun turizm ile beraber oluşan aktif nüfus ortalamasına baktığımızda Türkiye'de ki suç oranı en düşük ilk üç ilçe içine girmesi ile pekiştirmiş olduk. Ben çevreme Safranbolu'yu tanıtırken 'zamanın durduğu yer' olarak ifade ediyorum ve bu şehirde yaşamaktan ve görev almaktan son derece memnunum.Safranbolu'da Üniversite ile birlikte ciddi bir göç alışının olduğunu, yoğunluğun turizm potansiyeli ilede arttığını söyleyebilirim. Üniversitenin şehir içinde olması bizlere farklı şekillerde yansıyor. Biz de denetim, uygulama ve hedef yönünde çalışmalarımızı artırarak devam ettiriyoruz" dedi.

Meclis toplantısının sonunda ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TSO Meclis Başkanı Ahmet Şahin, Safranbolu İlçe Emniyet Müdürü Erol Beşe'ye teşekkür ederek, görevindeki başarıların devamını diledi. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Şahin Safranbolu Erol Beşe Karabük Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title