Haberler

Stso Başkanı Murzioğlu'ndan, Yılmaz'a Ziyaret

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Başkanı Ahmet Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Başkanı Ahmet Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.

Yılmaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, özellikle tarımsal konuda fındık ile ilgili üreticilerin sorunlarının yer aldığı ve taleplerin belirtildiği bir dosya hazırladıklarını, Ankara'ya ulaştırılmak üzere Murzioğlu'na teslim ettiklerini söyledi.

Murzioğlu ise, "Geliş amacımız bölgemizde bulunan odalarımızdan bölge sanayicisinin, esnafının, tüccarının sıkıntılarını ve bölgenin tüm sıkıntılarını rapor ederek merkezimize bildirmektir. Bu gün buradayız başkanımızdan sorunları öğrendik hazırlanan dosyalarımızı aldık ve bu sorunları çözmek içinde elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz" dedi. - Samsun

Kaynak: AA / Yerel

Salih Zeki Murzioğlu Samsun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title