Haberler

Streetball Şöleni Rize'de Başlıyor

Güncelleme:

Rize'de 6. Yıl Yaz Spor Şenlikleri kapsamında İrfan Köksal Eyüboğlu Streetball turnuvaları Perşembe günü Rize Sahil Parkı'nda başlıyor.

GERÇEKLEŞTİRİLEN KATEGORİLER

Rize ve çevre ilçelerden Minikler, Bay ve Bayan sporcuların katıldığı turnuvaya küçük bayanlarda 8, küçük erkeklerde 14, büyük bayanlarda 8, büyük erkeklerde 34 olmak üzere toplam 64 takım katılıyor.

İlk gün büyük heyecana sahne olacak olan turnuvada maçlar tek potada küçüklerde 10 dakika 15 sayı, büyüklerde 15 dakika 15 sayı ile oynanacak. Turnuvanın final maçları ise 16 Ağustos Cumartesi günü Rize Sahil Parkı'nda yapılacak.

Bu yıl daha geniş kapsamlı yapılacak olan turnuvaya; Gürcistan, Artvin, Giresun, Ordu, Trabzon, Samsun, Erzurum ve Bayburt'tan misafir takımlar katılacak.

EYÜBOGLU ANISINA

Turnuva, 2008 yılında yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayarak hayatını kaybeden Rize'nin Basketbol duayenlerinden dönemin Basketbol İl Temsilcisi ve Basketbol Antrenörü İrfan Köksal Eyüboğlu adına düzenleniyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Perşembe Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title