Haberler

Zafer Bayramı'nda Bayrak Asılmadı

Güncelleme:

Zafer bayramı nedeniyle Fransa'nın Strazburg kentindeki Türk Temsilcilikleri'nde bayrak asılmadı. Kentin Boulevard de L' Orangeri Caddesi üzerine Avrupa Konseyi Nezdinde Türkiye Daimi Temsilcilik binasında bayrak direği gün boyu boş durdu. Türkler, ulusal, milli Zafer Bayramı neden bayrak asılmadığını sorarken, "Geçen yıllar içinde yine bayrak göndere çekilmemişti. Önceden bayrak krizi yaşanmasına rağmen bu yılda bayrağımız göndere çekilmedi. Strazburg ve çevresinde yaşayan Türkler'e, bayram ve Türk bayrağına artık saygı gösterilmiyor. Bayrak Kanunu uygulanmıyor" diye sitemde bulundu.

BURUK BAYRAM

Rue Auguste Lamey 10 adresi üzerinde Strazburg Başkonsolosluk binasında ise rüzgardan direğe dolanan bayrağın gün boyu bakımsız durması yine dikkat çekti. Aynı cadde üzerinde Ticari Ataşelik binasında da bayrak bulunmaması Fransalı Türklere buruk bayram yaşattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Strazburg Fransa Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (11)

vatansever80:

insanın fikri neyse zikride odur bana kim diyebilir ki bir akp li cumhuriyet düşmanı olmasın kendi bayragından utanan olurmu hiç sormak lazım ordaki temsilci kimdir nedir köküne bakın

28
4
yanıtYanıtla
anıl:

bu hükümetin milli bayramlarla ne işi olsun!!gitsinler kutlu doğum haftalarını kutlasınlar. . .

19
8
yanıtYanıtla
...:

bayrağı fransamı çekiyor . . . oradaki Türk görevlilermi çekiyor . . . yoksa oradaki Türk görevlilere fransamı bayrak çektirmiyor . . .

16
2
yanıtYanıtla
hastürksilent83@mynet.com:

erhan denen arkadaş hep derlerki oku oku baban gibi eşşek olma. bu söze şimdi önem verdim okuyupta sen gibi eşşek olmaktansa koyun olarak yaşamak herşeye değer.

yanıt0
yanıt0
selami:

Yakinda turklugude kaldirirlar ne olacak bu millet alisti oyle basi bos isimsiz gezeriz artik. . . . . . .

5
2
yanıtYanıtla
şadan:

ne bıcım haber lan bu

2
3
yanıtYanıtla
Bulut kara:

Bayrağı o kadar kötü amaçlar için kullandınız ki insanlar artık bayrağa da saygı duymaz oldular. Milli değerlere saygı duymak o nu kendi çıkarı için kullnaümak demek değildir. Hırsızlık yapan bayrağı alıp arkasına saklanıyor, katil olan arkasına saklanıyor. Ne olacak başkasının değerlerine sygı gösterilmezse saygı da beklenmemelidir.

1
4
yanıtYanıtla
DAVUTOĞLU:

Hey Allahım yaa

0
0
yanıtYanıtla
kahya ümit:

Bu diplomatik bir sorun. Türkiyeye sorulmali;Bayragini Bayramda dahi asilmayan bir Ülkede neden dis atese bulunduruluyor?Ermeni yasa tasarisi malum. Konusma yasagi malumda Türk Bayragi ilede Millet asagilanmayami calisiliyor Fransada?Avrupa türk varligini azm edemiyorsa Avrupada Rusyaya yönlenmemiz gerekmiyormu?

0
0
yanıtYanıtla
vatansever80a_kaptan11@hotmail.com:

sen meseleyi anlamamışsın bayragı astırmayan fransa degil bayragı asmayan temsilciligimizin kendisi andımızı kaldıran tc tazısını kaldıran pkk la çözüm süreci yapan zihniyetin 30 agustosa saygısı olurmu bunlar türk olmaya türk degillerde peki kim bunlar böyle temsilci olacak kadarda devlette yükselmişler

yanıt0
yanıt0
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title