Haberler

Strange Fruit" Gösteri Grubu Şaşırtıcı Şovlarıyla Expo 2016'da

EXPO 2016 Antalya, performans sanatları grubu Strange Fruit’in gösterilerine ev sahipliği yapıyor.

EXPO 2016 Antalya, performans sanatları grubu Strange Fruit'in gösterilerine ev sahipliği yapıyor.

1994 yılında Melbourne'da kurulan ve o günden bu yana 52 ülkede 600'den fazla uluslararası festivalde gösteri yaparak 5 milyonun üzerinde seyirciye ulaşan Strange Fruit (garip meyve), gösterileriyle EXPO 2016 Antalya'ya renk katıyor.

Dünyaca ünlü performans sanatları grubu "Strange Fruit", EXPO 2016 Antalya'da, "SWOON" (baygınlık) ve "SPHERES" (küre) isimli iki farklı gösteriyle 4 Eylül'e kadar pazartesi ve salı hariç her gün Turkcell EXPO Kulesi'nin önündeki meydanda izleyiciyle buluşacak. Grup, 19.00 ve 20.30 saatlerinde "SWOON" isimli gösteriyi, 22.00 ve 23.30'da ise "SPHERES" isimli gösteriyi sergiliyor.

İki farklı gösteri sergiliyorlar

Swoon isimli gösteride yerden 5 metre yüksekteki esnek direklerde olağanüstü dans, sirk ve tiyatro performansı sergileyen grup, birçok değişik açı ve esneklikle sergiledikleri şovlarıyla seyircilere unutulmaz anlar yaşatıyor.

Strange Fruits üyelerinin hava karardıktan sonra sergilediği "Spheres" gösterisi ise kostümlerin yanı sıra ışık şovlarıyla da destekleniyor. Grup üyeleri gösterinin adına uygun olarak direkler üzerinde küreyi andıran renkli topların içerisinde performans sergiliyor.

Her anı izlemeye değer

Her bir dakikası izlenmeye değer gösteride grubun üyeleri yalnızca esneklikleri ve akrobatik hareketleriyle değil, kostüm, makyaj ve mimikleriyle de izleyenlerin dikkatini çekiyor. Esintiyle sallanan buğday tarlasının görüntüsünden ilham alan ekip, EXPO 2016 Antalya'da sergiledikleri şovlarıyla izleyenlerin beğenisini topluyor.

Strange Fruit'un bugüne dek The National Myer Performing Arts Award, The Daidogei World Cup, The Premio Del Publicio ve The Governor of Victoria Export Award gibi önemli etkinliklerden pek çok ödülü de bulunuyor. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Antalya Eylül Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title