Haberler

STK Yetkilileri, Başkan Gürkan'ı Ziyaret Etti

Güncelleme:

Bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve muhtarlar, Malatya merkez ilçe Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı ziyaret etti.

Bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve muhtarlar, Malatya merkez ilçe Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı ziyaret etti. Ziyarette, sivil toplum kuruluşlarının önemine dikkat çekildi.

Elektrikçiler Odası Başkanı Hüseyin Baştürk, Kahveciler Odası Başkanı Hacı Karanfil, Türkiye Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Eren ve Ataköy Mahalle Muhtarı Emine Gemici, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı makamında ziyaret etti.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, ziyarette yaptığı konuşmada, "Ziyaretten dolayı memnuniyetimi dile getirmek istiyorum. Toplumumuzda gerek sivil seçilmiş meslek örgütleri, gerek yerel yöneticiler anlamında muhtarlarımız olsun, birlik beraberlik içerisinde olmamız, sorunları çözme noktasında toplu halde gelmeleri bizi gerçekten memnun etmiştir. Bizim temel yönetim anlayışımız, sivil toplum örgütleri, kanaat önderleri, dernekler, vakıflar olsun, bunlarla birlikte şehri yöneteceğiz demiştik. O zaman o şehir faziletli bir şehir olur. Bugünde, bu yönetimle sizlerle el ele verip, sorunları çözüme ulaştırmaktır" dedi.

Elektrikçiler Odası Başkanı Hüseyin Baştürk de, Başkan Gürkan'ın tecrübeli bir belediye başkanı olduğunu belirterek, "Eskiden bir ilçenin başkanıydınız. Şimdi büyük bir merkez ilçenin başkanısınız. Biz sizi eskidende tanıyoruz. Battalgazi Belediyesi'nin yaptığı hizmetleri biliyoruz. Çalışkanlığınızı biliyoruz. Yaptığınız hizmetleri biliyoruz. Ziyaretimizin amacı bazı sorunlarımızı sizlerle paylaşmak amacıyla buradayız" diye konuştu.

Kahveciler Odası Başkanı Hacı Karanfil ise, "Belediye Başkanımızı yakinen tanıyoruz. Yaptığı hizmetler her kesimden takdir görmüştür. Bazı sorunlarımız için buradayız" ifadelerini kullandı. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Selahattin Gürkan Battalgazi Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title