Haberler

STK Temsilcileriyle Görüştü

Mehmet Ali Şahin sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile Karabük Polisevi'nde akşam yemeğinde bir araya geldi.

TBMM Başkanı ve Ak Parti Karabük Milletvekili adayı Mehmet Ali Şahin sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile Karabük Polisevi'nde akşam yemeğinde bir araya geldi. Şahin, Karabük'e yeni cezaevi yapılacağını belirterek, 'Allah kimseyi düşürmesin, Karabük'e insan haklarına saygılı çok güzel bir cezaevi yapılacaktır. Ülkemizde vicdanımızı donduran cinayetler işleniyor, özellikle çocuklara karşı. Bir siyasi parti bunun için imza topladı. TBMM Başkanı olarak bana getirdi. Bende yetkili yere havale ettim. Kimse bunların olmasını istemiyor" dedi.

'TrabzonSPOR'UN ŞAMPİYON OLMASINI İSTİYORUM"

Şahin ligde şampiyonluk yarışının kızıştığını ifade ederek, 'Ben bu sene doğrusu Trabzonspor'un şampiyon olmasını arzu ediyorum. Trabzonspor son maçını burada oynayacak. Fenerbahçe buraya gelecek. Demek ki burası ana baba günü olur. Fenerbahçe seyircisi, Trabzonspor seyircisi buraya gelir. Her iki tarafında çok seyircisi var. Ama burada maalesef şu an itibariyle çok güzel bir stat gösteremeyeceğiz. Çünkü bir tarafta inşaat var. Buda şimdilik bizim eksiğimiz kusurumuz. Bir an önce bunu tamamlatmalıyızö diye konuştu.

Şahin konuşmasının ardından sivil toplum örgütlerinin sorunlarını dinledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title