Haberler

STK Temsilcileri Aslan'ı Ziyaret Etti

Güncelleme:

Diyarbakır sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, bir süre önce Diyarbakır'a atanan İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Diyarbakır sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, bir süre önce Batman'dan Diyarbakır'a atanan İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Diyarbakır İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği Başkanı Av. M. Siraç Öztoprak, Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Şube Başkanı İbrahim Gökdemir, Türkiye Gençlik Vakfı Diyarbakır İl Temsilcisi Mahmut Yağmur, İlim Yayma Cemiyeti Diyarbakır Şube Başkanı Ali Karakaş, Ensar Vakfı Diyarbakır Şube Başkanı Cemalettin Acar, AYDER Yönetim Kurulu Başkanı Ferzende Lale ve Davet ve Kardeşlik Vakfı Diyarbakır Temsilcisi Aziz Adıgüzel, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hasan Aslan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyaret, baş başa gerçekleştirilen görüşmenin ardından toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Diyarbakır Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title