Haberler

STK'lardan Karaosmanoğlu'na Ziyaret

Güncelleme:

Çeşitli oda başkanları ve yönetimlerini ağırlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, kenti STK'larla birlikte yöneteceklerini söyledi.

Çeşitli oda başkanları ve yönetimlerini ağırlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, kenti sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte yöneteceklerini söyledi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, oda başkanlarını makamında ağırladı. Oda başkanları ve yönetimleriyle görüşen Başkan Karaosmanoğlu, sivil toplum kuruluşlarına büyük önem verdiklerini ve özellikle odalara büyük işler düştüğünü söyledi.

Orman Mühendisleri Odası Bölge Başkanı Ahmet Akbulut, Sakarya Diyanet-Sen Başkanı Ali Güzel, Öz Orman İş Sendikası Sakarya Şube Başkanı Adem Öz, Elektrik Mühendisleri Odası Başkanı Mehmet Fidan, Jeofizik Mühendisleri Odası Başkanı Mehmet Zeki Tığ, Kocaeli Elektronikçiler Odası Başkanı Şaban Kılıç, Kocaeli Lokantacılar Odası Başkanı Hikmet Özdemir ve yönetimleri, Başkan Karaosmanoğlu'nu ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Kocaeli'nin gelişmesi için çalıştıklarını söyleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, sivil toplum kuruluşlarıyla ortak hareket etmenin önemine değindi. Kentin yaşanabilir bir hale gelmesi için sivil toplumun olmazsa olmaz olduğunu vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, "STK'larla birlikte hareket edeceğiz, kentimiz için ne gerekiyorsa yapacağız" dedi.

Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, "Herkesin Başkanı" olarak ayrım gözetmeksizin hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Karaosmanoğlu Adem Öz Sakarya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title