Haberler

Stk'lardan Açıklama

Bitlis Sanayi ve Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Davut Tezcan, “Bölgeye huzur ve sükunun egemen olması, halkımızın refah içinde yaşaması için, öncelikle hendeklerin kapatılması, barikatların kaldırılması, mayınların sökülmesi, silahlı unsurların şehir ve kasabaları derhal terk etmesi elzemdir ve hepimizin öncelikli talebidir” dedi.

Bitlis Sanayi ve Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Davut Tezcan, "Bölgeye huzur ve sükunun egemen olması, halkımızın refah içinde yaşaması için, öncelikle hendeklerin kapatılması, barikatların kaldırılması, mayınların sökülmesi, silahlı unsurların şehir ve kasabaları derhal terk etmesi elzemdir ve hepimizin öncelikli talebidir" dedi.

Tezcan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nde sivil toplum kuruluşları adına açıklama yaptı. TESK Başkanı Bendevi Palandöken, TOBB Başkan yardımcısı Halim Mete, TZOB Başkanı Şemsi Bayraktar, ASKON ve TÜMSİAD temsilcileri, açıklamada hazır bulundu.

Tezcan, Çankaya Köşkü'nde Başbakan Ahmet Davutoğlu ile görüştüklerini kaydederek, "Özellikle son günlerde bölgemizde meydana gelen terör olaylarını etraflıca konuştuk, tartıştık. Bu olaylardan dolayı gündelik yaşamımızı, ticaretimiz, iaşemizi olumsuz etkileyen gelişmeleri, oluşan mağduriyetleri, yaşanan hak ihlallerini uzun uzadıya istişare ettik. Bütün sorunlarımızı büyük bir açıklıkla ortaya koyduk. Sayın Başbakanımız söz isteyen arkadaşlarımızı teker teker dinleyerek, sorunlarımıza olan duyarlılığını gösterdi. Yollar önerdi, çözüm önerileri geliştirdi, müjdeler verdi" ifadelerini kullandı.

Tezcan, toplantıda konuyla ilgili olarak Başbakan Davutoğlu'nun samimiyetini, olaylar karşısındaki duyarlılığını gördüklerini belirterek, "Bölgeye huzur ve sükunun egemen olması, halkımızın refah içinde yaşaması için, öncelikle hendeklerin kapatılması, barikatların kaldırılması, mayınların sökülmesi, silahlı unsurların şehir ve kasabaları derhal terk etmesi elzemdir ve hepimizin öncelikli talebidir. Bölgede bozulmuş olan kamu düzeni yeniden tesis edildiğinde, konuşamayacağımız hiçbir sorunun olmadığını hep birlikte bir kez daha gördük. Bütün halkımızı bu konuda duyarlı olmaya ve sesimize ortak olmaya davet ediyoruz" değerlendirmesini yaptı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Bendevi Palandöken Halim Mete Türkiye Bitlis Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title