Haberler

STK'lar Ankara Mitingine Hazırlanıyor

Güncelleme:

Batman'da bir araya gelen STK temsilcileri, 10 Ekim tarihinde Ankara'da yapılacak olan Barış Mitingine herkesi davet ettiler.

Batman'da faaliyet gösteren STK'lar, Ankara'da yapılacak olan Barış mitingi öncesi bir bilgilendirme toplantısı yaparak, herkesi mitinge davet ettiler.

Aralarında DİSK Genel İş, Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu, Türkiye Mimarlar Mühendisler Odası ve Tabipler Odasının yer aldığı bileşenler, 10 Ekim Cumartesi günü Ankara'da 'Barış Mitingi' düzenleyecek.

Çatışmaların sona ermesi ve barış çağrılarının yükseltilmesi amaçlanan miting ile ilgili SES Batman Şubesi bir bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Toplantıya katılan STK temsilcileri, barışı haykıracaklarını belirtti.

Yapılan açıklamada, "10 Ekim 2015 Cumartesi günü "Savaşa İnat, Barış Hemen Şimdi" şiarı ile Ankara'da bu ülkenin bütün demokrasi güçleri ile birlikte, yüreği barıştan yana atan herkesle birlikte merkezi Emek, Barış, Demokrasi Mitingi düzenleyeceğiz. Çağrısını biz yapsak da 10 Ekim'de hayata geçirilecek miting yüreği emekten, barıştan, kardeşlikten, demokrasiden yana atan herkesin mitingidir" denildi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu Türkiye Batman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title