Haberler

Steven Seagal Moda'da İftara Katıldı

Güncelleme:

Holywood yıldızı Steven Seagal, Thunderbox Avrupa turnesi kapsamında vereceği konser için geldiği İstanbul'da iftar yemeğine katıldı.

Holywood yıldızı ve aynı zamanda Blues tarzında yaptığı müziklerle de adını duyuran Steven Seagal, Thunderbox Avrupa turnesi kapsamında vereceği konser için geldiği İstanbul'da, Bosphorus Entertainment'ın organize ettiği iftar yemeğine katıldı.

Double Tree by Hilton Oteli'nde verilen iftarda, davetlilerin oruçlarını açmalarının ardından salona gelen Seagal'e basının ilgisi yoğun oldu. Kameraların spot ışıklarından rahatsız olan Seagal, kameramanlardan ışıkların kapatılmasını rica etti.



ELİNDE FİLİSTİN PUŞİSİ

Daha sonra basına kısa bir açıklama yapan Seagal, İstanbul'da olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, Türk ve Osmanlı tarihi ile çok ilgiliyim. Sadece mimarisi değil, tarihiyle de ilgiliyim. Burada olmaktan da çok memnunum. Ayrıca Ramazan ayınızı da kutlamak isterim. Bu kutsal zaman içerisinde de burada olmaktan ayrıca çok mutluyum dedi.

Ünlü yıldızın elinde tuttuğu Filistin Puşisi de dikkat çekti. Gazeteciler, Steven Seagal'e, elindeki şalın özel bir anlamı olup olmadığını sordu. Seagal, Özel bir anlamı yok. Yarın Türk olanlarını da satın alacağım, o zaman onları göreceksiniz yanıtını verdi. Ardından iftar masasına geçen Seagal hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirdi.

Yarın saat 21.30'da Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde konsere çıkacak olan ünlü yıldız, onun öncesinde basın toplantısı düzenleyecek ve Beşiktaş Belediyesi'nin iftar çadırını ziyaret eden Seagal, konserini bitirdikten sonra, perşembe sabahı erkenden İstanbul'dan ayrılacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Steven Seagal İstanbul Magazin Haberler

500

Yorumlar (1)

arda:

Müzik yaptığını bilmiyordum,ama şunu söyliyim türk yönetmenler beceriksiz,yıllarca aşk meşk,komedi,dram Film-dizileri izledik,cüneyt arkın zamanında bunu değiştirmeye çalıştı ama o da imkansızlık yüzünden ve tıp fakültesi mezunu olduğu için küçük yaştan beri sporla ilgilenemedi,türkiyede spor futboldur,halk kavgaya bile silaha bıçağa ve adama güvenerek gider,fakat dünyada da türkiyede de futbolcu hiç bir şey yapmadan milyonları alır,Madenci 800 liraya hayatından olur,bunun ile ilgili tek bir eylem yapmazlar,Futbol 2.derece spordur,bu yüzden de Seagal gibi gerçek sporlardan olan Dövüş,Body ile Küçük yaşlardan beri uğraşıp hatta bununla alakalı adam gibi FİLM çeken biri çıkmaz,o gurbette Avrupa yetmez deyip,genetiklerimizde ki rezilliği Abd lerdede göstermek için Abdlere giden,ama sonra Abd yi Kötüleyen Gurbetçiler kaçınız hak ediyorsunuz oraları özgür kaliteli dediğiniz yerleri

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title