Haberler

Stephane Lasme, Galatasaray'da

Güncelleme:

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, 32 yaşındaki pivot Stephane Lasme ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, geçtiğimiz sezon Anadolu Efes forması giyen 32 yaşındaki pivot Stephane Lasme ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

GALATASARAY'A İMZA ATTI

Basketbolda yaz transfer döneminin en çok konuşulan isimlerinden biri Stephane Lasme, sonunda kararını verdi. Geçen hafta Galatasaray ile anlaşan, ardından eski takımı Panathinaikos'un devreye girmesiyle Yunan ekibine "Evet" diyen Lasme, sarı-kırmızılı yönetimin bir kez daha fiyat artırmasıyla Galatasaray'a imza attı.

ANADOLU EFES'TE OYNADI

Geçen sezon Anadolu Efes'te oynayan 32 yaşındaki Lasme, Avrupa'nın en iyi savunmacılarından biri olarak gösteriliyor. 2013'te Euroleague'in en iyi savunmacısı ödülünü alan 2.03'lük pivot, önceki sezon da Euroleague'in en iyi ikinci beşine seçilmişti. Avrupa'da Partizan, Maccabi Tel Aviv, Spartak St. Petersburg, Panathinaikos ve Anadolu Efes formalarını giyen Lasme, 2007-08 sezonunda kısa süre NBA'de de oynamıştı.

Stephane Lasme, sarı-kırmızılı ekiple bir yıllık sözleşmeye imza attı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Stephane Lasme Panathinaikos Anadolu Efes Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (1)

weer:

BOŞ TRANSFER

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title