Haberler

    Stars.21'le Daha Sağlıklı Bir Hayat!

    Stars.21 ile her döngüde daha sağlıklı olacaksınız! Bildiğiniz fitness bantlarını ya da akıllı saatleri unutun! Star.21 gittikçe daha da popülerleşen giyilebilir teknolojilere bambaşka bir bakış açısı getiriyor.

    Stars.21 ile her döngüde daha sağlıklı olacaksınız!

    Bildiğiniz fitness bantlarını ya da akıllı saatleri unutun! Star.21 gittikçe daha da popülerleşen giyilebilir teknolojilere bambaşka bir bakış açısı getiriyor.

    Oaxis firması tarafından, Pozible adlı sitede kaynak aranan cihaz şimdiden %300'lük bir rakama ulaşmış durumda. Yaklaşık 32$'lık bir bağış yaparak elde edebileceğiniz bu cihazın piyasa değerinin ise 100$ civarı olması bekleniyor.

    Peki Star.21'in özelliği ne? Star.21, 21 günlük bir döngü ile çalışıyor. Cihaz, ilk 3 günü sizin günlük rutininizi anlayarak ve bunları analiz ederek geçiriyor. Daha sonra ise analiz ettiği verilere dayanarak size uyku, kalori tüketimi ve günlük yürümeniz gereken adım gibi hedefler koyuyor ve bunlara uymanız için sizi sürekli uyarıyor.

    Böylelikle 21 gün sonunda yeni alışkanlıklar edinmiş oluyorsunuz ve yeni bir döngü başlıyor. Stars.21 sizi gittikçe daha da sağlıklı bir hayata doğru yönlendiriyor.

    Farklı bakış açısının yanı sıra farklı da bir görünüme sahip olan Stars.21 üzerindeki 21 LED ışık sayesinde ilginç bir ekrana sahip. Cihazın 15 günlük pil süresi de oldukça tatmin edici.

    Stars.21 piyasadaki e-mail ya da SMS okuyan akıllı saatleri ve fitness bantlarından sıkılanlara oldukça makul ve eğlenceli bir seçenek sunuyor.

    The post Stars.21′le daha sağlıklı bir hayat! appeared first on Silikon Vadisi TV.

    Kaynak: SilikonVadisi.tv / Teknoloji

    Star Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title