Haberler

Star Haber Spikeri Aysel Tuğluk'u Topa Tuttu

Güncelleme:

Star Haber sunucusu Nazlı Çelik, Şanlıurfa Suruç'ta güvenlik güçlerine taş atan HDP'li milletvekili Aysel Tuğluk'u canlı yayında eleştirdi.

Star Ana Haber'in ünlü spikeri Nazlı Çelik, Suruç'ta güvenlik güçlerine taş atan HDP'li Aysel Tuğluk'u haberleri sunduğu sırada eleştiriye tuttu.

"KENDİNE OY VERENLERİ TEMSİL EDİYOR"

Tuğluk'un hukukçu olduğunu hatırlatan Çelik, "Aysel Tuğluk bir avukat yani bir hukukçu. Üstelik uzun süredir de milletvekili yani kendisine oy verenleri Meclis'te temsil ediyor." ifadelerini kullandı.

"ÇÖZÜMÜN DEĞİL KARMAŞANIN PARÇASI OLUYOR"

Nazlı Çelik, "Ama elinde taş güvenlik güçlerini hedef alıyor yani çözümün bir parçası olması gerekiyor ama bu görüntüler onu karmaşanın bir parçası olarak gösteriyor. Üstelik yasaları bir hukukçu olarak çok iyi biliyorken." diye konuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Nazlı Çelik Şanlıurfa Star Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (306)

Diyarbakırlı:

biz kendisine oy verenler olarak yaptığı bu hareketi tebrik ediyor ve onunla olduğumuzu dile getirmek istiyoruz. Asıl sormanız gereken soru o devlet orda o kadar insana bu eziyeti ne den çektiriyor?

16
103
yanıtYanıtla
ay:

o devlet dedigin seninde devletin eger türk kimligin varsa sinirdan gelenlertürk degil

yanıt0
yanıt0
buraksamsun:

benim bir cok kürt arkadasım oldu bir tanesi bile sizler gibi değil ama gerçekten anlamıyorum cidden anlamıyorum küfür etsen kime kızsan kime bağırsan kime ben anlamıyorum ne tür insanlar var aranızda biride sensin malesef elbette oralar karışık bunun sebebisadece türk ordusumu o türk ordusunda kürt yokmu ?dostum ben sana söleyim sizin yani bircogunuzun derdi ordu devlet felan değil sen ve büyk böliminz devlet istiyor. bunu deyin ben sahsen anlarım bunu ama bunuda demiyorsunuz yani tam oalrak ne istediğinizi güçlü oalrak ifade edemiyorsunuz . edin ki inceldiği yerden kopsun. benim için müslümanlık öenmlidir ama. cidden sen ve cogunuz farklısınız

yanıt0
yanıt0
Ali:

Senide onada oy verenleri suriyeye sürgün etmek lazim isidin yanina, ancak ozaman Türkiyenin kiymetini anlarsiniz nankörler!

yanıt0
yanıt0
körler topluluğu:

askerin orada yaptığı zulmü görmezsiniz ama milletvekilinin kendi hlkının içine karışıp onlarla birlikte zulme karşı koymasını yalnış bulursunuz. oh ne ala memleket

16
100
yanıtYanıtla
ay:

ne zulümü lan zulümü hitler yapti, begenmiyorsan git danimarkaya, yada israile ha ha ha

yanıt0
yanıt0
ferit:

Nazlıcım gel ben de seni topa tutayım. tatlım senin bir elin balda diğeri yağda. ömrün boyunca şiddet ve zulüm görmemişsin. o yüzden senin için hayat toz pembe. sen ve senin gibiler anlayamazlar Kürtleri. sorun Kürtlerde değil bu zihniyete. ayrıca bu vekillerin birinde hırsızlık gördün mü, biri başkasının malına göz dikti mi, olsa olsa düşünceden hapse girmekteler yavrum aklını başına al ve doğru yola dön.

14
77
yanıtYanıtla
BAKİ:

KÜRDÜN EN İYİSİNİN HANGİSİ OLDUĞUNU SÖYLEMEYE GEREK BİLE GÖRMÜYORUM. . .

yanıt0
yanıt0
...:

sen ne zulmü gördün ya devlet size ne zaman zulüm etti gecmiste olan olaylarda türk halkida infaz edildi zulüm gördü ama hicbir türk kalkipta ekmek yedigi kaba tükürmedi . . bizde bir laf vardir asil azmaz diye ama sizin asliniz da yokki bu yüzsüzlügünüz ondan olsa gerek. . .

yanıt0
yanıt0
Ay:

KORKAK HERZAMAN KORKAK SAVAS CIKINCA NASIL KACIYORLAR LANTÜRKLER OLMASAYDI SIZINDE HALINIZ ARAPLAR GIBI OLURDUYUH SIZE GELIN HEPINIZ TÜRKIYEYE SIZE BAKALIM SONRA HAINCE ASKERLERIMIZI SEHIT EDERSINIZ AZ KALDI. . . . . . . . . . . tas atmaya devam edin Ha Ha Ha

70
8
yanıtYanıtla
Tüm 306 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title