Haberler

İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok Oldu

Güncelleme:

Görevden alınan İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın'ın yerine Aksaray Valisi Selami Altınok getirildi.

Yolsuzluk ve rüşvet operasyonu kapsamında başlatılan soruşturma sonrası görevden alınan İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın'ın yerine Aksaray Valisi Selami Altınok getirildi.

ÇAPKINDAN AÇIKLAMA

Çapkın, görevden alınmasıyla ilgili kısa bir açıklama yaptı. "Bana devletimize, milletimize hayırlı olsun" diyen Çapkın, "Biz devlet memuruyuz, gelmemiz nasıl doğal ise gitmemiz de öyle doğal. Nasıl geldiysem öyle gidiyorum böyle. 4.5 senedir devletimize, milletimize sadakatle hizmet etmeye çalıştık. Bugün de normal devlet memurluğu ataması kapsamında Merkez Valiliğine atamamız oldu. Hayırlısı olsun. Merkez Valiliğine gidiyorum. Zaten geçici görevle İstanbul'a gelmiştik. Merkez Valiliğine geçiyoruz. Bana devletimize, milletimize hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

SELAMİ ALTINOK KİMDİR?

1966 yılında Erzurum İli Narman İlçesinde doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Erzurum'da tamamladıktan sonra, 1984 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümüne girdi. 1988 yılında üniversiteyi bitirdi. 1989 yılında Erzincan'da Kaymakam adayı olarak göreve başladı.

Bir yıl süreyle İngiltere'de bulundu. Sırasıyla; Kayseri Akkışla İlçesinde Kaymakam Vekilliği, Tokat Almus, Bitlis Güroymak, Van Erciş, Samsun Terme ve Antalya Serik ilçelerinde Kaymakamlık yaptıktan sonra Erzurum İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevine atandı. Van 100. Yıl Üniversitesinde Yakın Çağ Tarihi üzerine Yüksek Lisansını tamamladı. Ağustos 2012 tarih ve 2012/3511 Sayılı Kararname ile Aksaray Valisi olarak atandı.

Selami Altınok evli ve iki erkek, bir kız çocuk babası.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Selami Altınok Hüseyin Çapkın Aksaray Güncel - Operasyon Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar? Son seçim anketi! Bu pazar seçim olsa hangi parti yüzde kaç oy alır? Manchester United Sheffield United maçı CANLI izle! 24 Nisan MANU Sheffield United maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Toz taşınımı nedir, ne zaman olacak? Toz taşınımı hangi illerde olacak? Muharrem ayı ne zaman 2024? Aziz Yıldırım aday mı 2024? Taraftarlar Aziz Yıldırım'ın aday olması için binlerce paylaşım yaptı Everton Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Everton Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Everton Liverpool maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Everton Liverpool maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500

Yorumlar (27)

BilalBeyoptimist-90@hotmail.com:

GEZİ PARKINDAN ÇEKİLENLER NERDE ZANNEDİYORSUNUZ :) Nasıl bu kadar çabuk meydanlardan açılıp gittiler. Birileri bunlara yolsuzluğun yöntemlerini uygulamadı mı sanıyorsunuz? Gezi Parkında ortalığı karıştırmaya çalışan dış ve iç organizeciler şimdi yüksek makamlar içerisinden, yani adamı(Başbakanı) kalbinden vurmaya çalışıyorlar.

12
10
yanıtYanıtla
Doğanbeydogan@gmail.com:

Onlar mı koydu adamların yatak odasına paraları ? Vurguncular sizi.

yanıt0
yanıt0
Türkiyempoyrazyeli@gmail.com:

HALA AKP'Yİ DESTEKLER YORUMDA BULUNANLARA SAVCILARIMIZ LÜTFEN 'SUÇ VE SUÇLUYU ÖVMEK SUÇU'NDAN DAVA AÇSINLAR; AKP'Yİ ÖVMEK DEMEK HIRSIZLIK SUÇUNU ÖVMEK DEMEKTİR, SUÇLUYU ÖVMEK DEMEKTİR..! ŞEREFLİ TÜRK SAVCILARIMIZI GÖREVE DAVET EDİYORUZ..! BİR ZAMANLAR BİZİM ELEŞTİRİLERİMİZE 'SUS DİNSİZ ERGENEKONCU, HAİN' DİYENLER ŞİMDİ RÜŞVETÇİLERİ ÖVÜYORLAR..! SUSUN 'YOLSUZLUK USTALARI, RÜŞVETÇİ BABALARI..!' BİTTİ DEVRİNİZ..! 11 YILDIR MAALESEF 'ŞAHTINIZ' ARTIK 'ŞAHBAZ' OLDUNUZ;AZINLIK SİZSİNİZ, TADINI ÇIKARIN BAKALIM..! OH BEEE..! pkkLILAR, ŞAKŞAKÇILAR KAPLAMIŞTI SİTEYİ KAÇ YILDIR AHA ŞİMDİ 3-5 TANE KALDI ŞAKŞAKÇI; HEPSİ SUSTU..! RABBİME SONSUZ ŞÜKÜRLER OLSUN..!

11
11
yanıtYanıtla
hamdihamdi@gmail.com:

Ne yaparsanız yapın Allah yüzünüze vurdu ve dahada vuracak Allah diyen dilinizin ardında nasıl kitapsızlıklar var çıkacak bir bir açığa.

13
7
yanıtYanıtla
YUHHHtoshiosaeki16@yahoo.com:

vali adamı emniyet müdürü nasıl yapıyorlar ya Emniyet müdürü komutunda olmak için akedemik eğitim şart.Ve bu yolsuzluğun babası TORPİLİN allahıdır ..

15
3
yanıtYanıtla
bitlis liyasar1346oguz@hotmail.com:

28 ŞUBATI ÇOK ÖZLEDİK GALİBA. ÇOK ACELE EDİYORUZ. Yeni bir gezizekalılık mı planlanıyor.

9
6
yanıtYanıtla
NEVZAT KARnkarabiyik@mynet.com:

bay VATANSEVER:O ENGİN BİLGİNLE YORUMCUARA AKIL VERİYOR,EMNİYET MÜDÜRLERİNİN ÜSTLERİNE HABER VERİLMEDİ DİYE DEĞİŞTİRİLMELERİNİN DOĞRU OLDUĞUNU SAVUNUYOR AKLINCA BİLGİÇLİK TASLIYORSUN.MUHTEREM İKTİDARIN SIRF BU YOLSUZLUKLARIN ÜSTÜNE ÖRTMEK GİRİŞİMİNDEN BAŞKA BİR ANLAM ÇIKAMAYACAK BU GÖREVDEN ALMALARA TARAFTAR TOPLAMAK İÇİN KULLANDIĞI İFADEYİ BURADA BİZE SATMA,ÖNCE BAĞIMISIZ YARGI NE DEMEK ONUN ÖYREN,SAVCI BİR ADLİ TAKİPTE,HELE HELE UCU BU KADAR YUKARILARA GİDECEK BİR ADLİ TAKİPTE KİMSEYE BİLGİ VERMEZ,BU EMNİYET MÜDÜRLERİDE SAVCI GÖREV VERDĞİ, ANDAN İTİBAREN SAVCINI İKİNCİ EMRİNE KADAR SADECE ONUN EMİRLERİNİ YERİNE GETİRİR,KENDİ AMİRLERİ DAHİL HİÇKİMSEYE BİLGİ VEREMEZ,HABERDAR EDEMEZ EDERSE SUÇ İŞLEMİŞ OLUR.ŞİMDİ SEN BU OLAYDA BİLE SENİ KİMLERİN YANILTIPIP AMAÇLARINA KULLANDIĞINI BİR DÜŞÜN,SONRADA LAPİN GİBİ BİLMEDİĞİN KONULARA ATLAMA

10
4
yanıtYanıtla
NECATİ BIYIKkarabiyikn@mynet.com:

HERKES BU OLANLARI ÇOK İYİ DEYERLENDİRMELİDİR,ÖZELLİKLE BÜROKRASİDE BİRYERLERE GELMEK İÇİN,DEVLETE HİZMET YERİNE KENDİNİ BU PARTİNİN MİLİTANI GİBİ GÖRENLER.DİKKAT ETMELİDİR. ARTIK DEVLET,MİLLET,YASALAR KİMSENİN UMURUNDA DEĞİL TEK AMAÇ BİZE HİZMET EDECEKSİN,FAKAT ŞU ORTAYA ÇIKARDIKİ NE YAPARSAN YAP,ONLSRS EN UFSK BİR ZARARI ÖNLEYEMEZSEN ANINDA HARCANIRSIN,.EMNİYETDEKİ BU OPERASYONA SEBEP OLARAK BAKANLARA KADAR UZANAN BİR ADLİ TAKİPTEN NEDEN ÜSTLERİNİZİ HABERDAR ETMEDİNİZ SUÇLAMASI,OYSA BUNEDENDEN DOLAYI BU MÜDÜRLERİN GÖREVDEN ALINMASI HEM BİR HUKUK SIKANDALI HEMDE YASAL BİR SUÇTUR.ÇÜNKÜ O MÜDÜRLER,BİR SUÇ NEDENİYLE SAVCININ YAPTIĞI ADLİ TAKİPDE GÖREVLENDİRİLMİŞ,SADECE SAVCIYA BİLGİ AKTARLAR,ÜSTLERİNE BİLE SAVCI ONAY VERMEDEN EN UFAK BİLGİ VEREMEZLER, VERİRSE SUÇ İŞLER,AFAKAT BİZZAZT BU TARAFSIZLIĞI SAĞLAMAK ZORUNDA OLAN İKTİDAR KONU KENDİLERİ OLUNCA NEDEN SUÇ İŞLEMEDİNİZ DİYORLAR.BU OLAYDAN SONRA BUNLARI YAPANLAR ACABA BU TAKİPDEN HABERDAR EİLSEYDİ BU SIKANDAL ORTAYA ÇIKARMIYDI.

4
9
yanıtYanıtla
Kırklarleikerimoz33@gmail.com:

Yeni gelen Selami Altınok Emniyet kökenli değil,nasıl getirilebiliyor

8
1
yanıtYanıtla
aslı yıldırımasy-112@hotmail.com:

bi bu eksikti :/

6
2
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title